Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, CS Ocna Mureș – Gloria Lunca Teuz Cermei | Ultima clasată, în căutarea primei victorii…

Dan HENEGAR

Publicat

în

“Soda dragă” are sâmbătă, de la ora 15.00, pe “Stadionul Dragostei”, întâlnire cu Gloria Lunca Teuz Cermei, ocupanta poziției a patra în clasament, cu 37 de puncte. Arădenii au pierdut net ambele deplasări din retur, 1-5 la Reșița și 0-4 la Ghiroda, însă “sămădăii” vor să spargă gheața pe terenul ultimei clasate, ce caută încă prima izbândă stagională.

Vor lipsi, de la gazde, la a doua reprezentație internă a primăverii, P. Muntean și Moise – indisponibili, incert fiind T. Cristea, dar și antrenorul Mihai Manea – suspendat după jocul cu CS Dumbrăvița (o suspendare de două jocuri și o amendă de 180 de lei). “Lanterna roșie” are altă exprimare în teren comparativ cu turul campionatului, marchează în fiecare joc din partea secundă a stagiunii, însă nu a strâns decât un punct, șansele de salvare fiind de domeniul teoreticului.

Categoric există un blocaj psihic la nivelul echipei și sperăm să-l depășim cât mai curând. Greșelile individuale își pun amprenta și pot spune că problema suntem noi, indiferent de adversar. Dacă vom obține prima victorie, cu siguranță ne vom descătușa și cât timp sunt șanse teoretice ne vom bate, deși ne aflăm într-o situație dificilă. Cermeiul reprezintă o formație puternică, bătăioasă, care vine după puncte la Ocna Mureș, totul depinzând de modul cum vom reuși noi să gestionăm confruntarea”, a spus George Țălnar, secundul ultimei clasate, ce a înregistrat trei eșecuri succesive, ultimul fiind la Galda de Jos, scor 1-4, în derby “de Alba”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea