Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 14.00, în Liga a 3-a, CS Ineu – Metalurgistul Cugir *Trupa lui Opric, după puncte în Ţara Zarandului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Pentru cine va fi etapa a 13-a o rundă cu ghinion? Două nou-promovate, CS Ineu (locul 5, 16 puncte) şi Metalurgistul Cugir (ultima treaptă a podiumului, cu 20 de puncte) se duelează sâmbătă, de la ora 14.00, în Ţara Zarandului, după ce în tur, pe „Cetate”, golgheterul Cîrstean a semnat o dublă pentru prima victorie stagională (scor 2-0) a grupării de sub Drăgana.

Fără probleme medicale sau jucători suspendaţi, vizitatorii încearcă să nu plece cu mâna goală din Arad, la precedenta descindere remizând la Pâncota. „Nu va fi deloc o confruntare uşoară, dar ne propunem să luăm puncte. Comparativ cu meciul din tur, adversarii s-au pus la punct, s-au organizat”, a spus antrenorul Marius Opric. Arădenii au în efectiv jucători experimentaţi precum Bilia, Bier, Nicolau, Iambor, F. Băd sau A. Drăgan, însă antrenorul Adrian Abrudean nu se mai bazează pe ex-uniristul G. Petcuţ (contract reziliat) şi D. Copil (accidentat). Dacă trupa lui Opiric a reuşit să îndepărteze presiunea etapa precedentă, victorie cu CS Oşorhei după 3 etape dezamăgitoare, în schimb ineuanii sa află la polul opus: au pierdut la Zalău (0-1), după 5 meciuri, iar goalkeeperul Florin Rusu a fost învins după 532 de minute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea