Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, Industria Galda – Metalurgistul Cugir, primul derby “de Alba” al sezonului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, la ora 17.00, în cadrul etapei a 4-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, se dispută partida Industria Galda – Metalurgistul Cugir, primul derby “de Alba” al sezonului.

Se anunță o confruntare interesantă între conjudețene apăsate de griji după un start ratat de sezon în care nu au cunoscut gustul victoriei. Pe de-o parte, găldenii nu se pot bucura pe deplin de calificarea în “16”-imile de finală ale Cupei României, o premieră în istoria clubului, însă nu pot uita că au trei înfrângeri din tot atâtea jocuri în eșalonul terț, ultimul joc, 2-8 la Recea, fiind un adevărat coșmar.

Nici gruparea de sub Drăgana nu are prea multe motive de satisfacție după disputarea primelor trei runde, “roș-albaștrii” conduși de Lucian Itu având numai două puncte. Conform ierarhiei la zi, se înfruntă două formații din subsol, Industria (zero puncte, locul 15) și Metalurgistul (două puncte, poziția a 14-a) având dedesubt doar pe SCM Zalău – penalizată cu șase puncte de FRF, niciuna nepermițându-și încă un pas greșit, asta și în contextul unui program greu.

Joc dificil și complicat, întrucât avem nevoie de puncte ca de aer. Trebuie să ne revenim și în campionat, să etalăm aceleași evoluții avute în Cupa României. Este o situație similară cu cea de anul trecut, când după trei insuccese am obținut prima victorie stagională într-un duel județean, la Ocna Mureș”, a spus Marcel Georgiu, președintele amfitrionilor.

În ediția anterioară, Metalurgistul Cugir s-a impus în ambele dispute directe, 3-1 la Galda, respectiv 2-1 în primăvară, pe “Arena Cugir”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea