Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, Industria Galda de Jos – ACS Dumbrăvița | Duel de importanță maximă pentru amfitrioni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda are parte de o confruntare complicată sâmbătă, în fața fanilor, de la ora 17.00, cu ACS Dumbrăvița – locul al 5-lea în ierarhie, cu 38 de puncte, la patru puncte distanță de fotoliul de lider.

Asta întrucât amfitrionii vin după insuccesul de la Pâncota și simt amenințarea luptei din subsol, abordând jocul de pe locul al 12-lea (24 de puncte). Timișorenii se prezintă după eșecul de la Deva, iar în precedenta descindere în Alba au învins, dramatic, 3-2, la Ocna Mureș (singurele puncte externe din retur). ACS Dumbrăvița are un traseu oscilant în aceasă primăvară, pierzând net la Ghiroda, însă au la activ și un succes, acum două etape, împortiva liderului, vizând în continuare menținerea în cursa promovării.

Din efectivul vizitatorilor fac parte și doi jucători din Alba, fostul găldean Boancă (până în turul campionatului) și cugireanul M. Udrea. “Este un meci de o importanță maximă, un test dificil împotriva unei echipe bune. Nădăjduim să cucerim toate punctele, pentru a ne îndepărta de zona fierbinte și a continua parcursul ascendent“, a spus președintele Marcel Georgiu. Gazdele nu pot conta pe Fl. Schiau și Circov – accidentați, Al. Costea – suspendat, incert fiind juniorul Puha, fiind sub semnul întrebării prezența antrenorului Paul Ciucă la meci, din pricina unor probleme de sănătate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea