Rămâi conectat

Curier Județean

SÂMBĂTĂ: Concursul Județean de Matematică ”Mircea Ganga”, adresat elevilor din clasele IX-XII care studiază după programa M1, a VIII-a ediție, la Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, 20 mai 2017, la Colegiul Național ,,I. M. Clain” Blaj se va desfășura Concursul Județean de Matematică ,,Mircea Ganga”, ajuns la ediţia a VIII-a.

Concursul este adresat elevilor din clasele IX-XII, care studiază matematica după programa M1, subiectele fiind în concordanţă cu programele şcolare aprobate pentru fiecare clasă.

Pentru realizarea acestui concurs județean a pus mult suflet prof. Romanța Ghiță, coordonatoarea acestui proiect ambițios, alături de toți profesorii de la catedra de matematică a colegiului: Cipariu Ciprian, Ghiță Ioan, Marian Anca, Păcurar Cosmin, Stan Dana.

Concursul este organizat cu susținerea financiară a Primăriei Municipiului Blaj, a Consiliului Local Blaj și în colaborare cu ASTRA Despărţământul ,,Timotei Cipariu” Blaj, cu Asociația de Părinți ,,I. M. Clain”.

”Ne dorim să participe cât mai mulți concurenți, care să-și demonstreze talentul și competențele matematice”, a transmis prof. Claudia Oancea-Raica. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea