Sâmbătă: Competiția de robotică „First Tech Challenge” România, la Colegiul Național “Inochentie Micu Clain” din Blaj. 17 echipe prezente în concurs

Echipa de robotică a Colegiului Național “Inochentie Micu Clain” din Blaj vă așteaptă în data de 25 ianuarie la RUBIX DEMO. Vor concura 17 echipe din toata țara, participante la competiția de robotică „First Tech Challenge” România. Vom organiza meciuri demonstrative între roboți și toți veți avea ocazia să urmariți cum se desfășoară cu adevărat un astfel de meci și să simțiți spiritul acestei competiții.

Evenimentul va fi însoțit și de o strângere de fonduri pentru Eliana, o fetiță cu două tumori pe creier care are nevoie de 100.000 de euro pentru tratament, iar împreună vrem să o ajutăm cât mai mult posibil.

RUBIX DEMO va avea loc cu sprijinul conducerii Colegiului Național ”Inochentie Micu Clain”, director prof. Ioan Tomoiagă și al unor sponsori locali: Salon AnaDona, Hotel Târnavele, Pati Doina, Apidava cărora le mulțumim pentru implicare.

Vă așteptăm în număr cât mai mare începând cu ora 10:00 la sala de sport a colegiului pentru a cunoaște o parte dintre echipele de robotică din România și a le susține în încercarea de a câștiga finala competiției RUBIX DEMO.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...