Rămâi conectat

Curier Județean

SÂMBĂTĂ: Caravana Avon la Alba Iulia – asistenţă pentru prevenirea cancerului la sân, Concert Vunk, şedinţe de make-up, competiţii şi multe alte surprize roz

Alexandra Mates

Publicat

în

Sâmbătă,  28  septembrie, Avon Cosmetics România organizează  la  Alba Iulia,  începând cu ora  10.00, în  Piaţa Cetăţii, evenimentul social  “Implică-te pentru ea. Află că e bine”,  parte din  Campania pentru Sănătatea Sânilor. Pe tot parcursul zilei, la centrul de informare, medici şi voluntari special instruiţi de Avon vor acorda  asistenţă tuturor persoanelor care doresc să afle mai multe despre cum poate fi prevenit cancerul la  sân. Nu vor lipsi nici activităţile de relaxare: competiţii pentru copii şi părinţi, sedinţe de make-up  şi  multe alte surprize roz. În acelaşi timp,  începând cu ora 19.00,  Vunk va susţine un concert  dedicat sănătăţii şi frumuseţii  femeilor din România.

„În România, cancerul la sân este principala cauză a mortalităţii în rândul femeilor, pentru că în fiecare an sunt înregistrate peste 6.000 de cazuri noi. Dorim, prin campania pe care noi o desfăşurăm, să educăm în privinţa diagnosticării timpurii a cancerului la sân. Familia este cea mai  importantă pentru noi toţi,  de aceea trebuie să luptăm uniţi pentru Sănătatea Sânilor. Îndemnăm  fiecare român să se implice, alături de noi, pentru femeile dragi din viaţa lor”, a precizat  Răzvan  Diraţian, Director General Avon Cosmetics România.

„Ne bucurăm că vom ajunge la Alba Iulia, un oraş  cu  aşa  o  încărcătură  istorică.  Suntem  alături de  Avon  în  campania  pentru Sănătatea Sânilor  şi  credem că fiecare trebuie să  implice pentru femeile  iubite, mama, sora, prietena. Îi aşteptăm pe locuitorii oraşului Alba Iulia să îşi unească forţele pentru  această provocare, lupta pentru Sănătatea Sânilor”, a afirmat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Inspirate din luptele  pentru dreptate şi libertate, evenimentele roz din acest an  sunt  adevărate  exemple de devotament, voluntariat şi implicare.  Folosind lecţiile de victorie  care au marcat istoria  fiecărui oraş, Caravana Avon se opreşte  în 5  locuri  încărcate de istorie, care se mândresc cu statutul  de învingător: Craiova, continuă  în  Alba  Iulia,  urmează  Târgu Mureş,  apoi  Timişoara  şi Iaşi. Locuitorii  fiecărui oraş  sunt  provocaţi să  lupte  împotriva cancerului la sân cu acelaşi curaj care i-a  caracterizat şi în luptele desfăşurate de-a lungul istoriei. De data aceasta, intră  în competiţie  pentru  femeile dragi din viaţa lor  –  mama, sora, prietena, pentru a afla că sunt bine. La final, oraşul cu  cel  mai mare  număr de “luptători”  –  stabilit în funcţie de numărul de produse roz achiziţionate  – primeşte 500 de mamografii/ecografii.

Campania pentru Sănătatea Sânilor, iniţiată în 2002, a reuşit, până în prezent, să educe, să  informeze în privinţa diagnosticării precoce a cancerului la sân şi să facă conştiente de gravitatea  bolii peste 80% dintre femeile care trăiesc în România. Ca parte a aceleeaşi campanii, Avon a donat la începutul lunii septembrie a anului în curs, un ecograf în valoare de aproximativ 120 000$ către secţia de oncologie a Spitalului Judeţean Alba.

Evenimentul social “Implică-te pentru ea. Află că e bine” de la Alba Iulia face parte din campania de conştientizare publică şi diagnosticare  precoce a cancerului la sân şi  este organizat de AVON Cosmetics  România,  în colaborare cu Asociaţia Sport pentru Viaţă.  Partenerul evenimentului: Primăria Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea