Sâmbătă, 20 mai, Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș va asigura ordinea publică la manifestarea “Family Day”, în Cugir

La solicitarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, peste 35 de jandarmi operativi din cadrul instituției noastre se vor afla în misiune în localitatea Cugir, județul Alba, cu ocazia „Family Day”.

Evenimentul va avea loc sâmbătă 20 mai a.c., începând cu orele 10.00, pe stadionul Parc, din Cugir, unde va fi amenajat un parc de distracții pentru copii și vor avea loc concerte în aer liber. Fiind o manifestare cu public numeros, Jandarmeriei Mobile Mureș îi revine misiunea de asigurare a măsurilor de ordine publică prin efective proprii, conform competențelor.

ELIT

Pentru prevenirea oricăror situații neplăcute şi asigurarea desfăşurării în condiţii optime a evenimentului, Jandarmeria Mobilă Mureș  recomandă tuturor participanților la eveniment să respecte precizările organizatorilor şi ale forţelor de ordine, atât pe traseele spre și dinspre locul de desfășurare, în apropiere și în zona stadionului, să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare, iar în cazul în care vin însoțiți de copii să-i supravegheze cu atenție pentru a nu se rătăci prin mulțime.

În cazul în care sunt martori sau victime ale unor fapte antisociale, cetăţenii pot să solicite sprijinul jandarmilor din dispozitivele de ordine, sau pot apela numărul unic de urgenţă 112

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...