Ziarul Unirea

Salprest diminuează tarifele practicate pentru serviciul de salubrizare

INFLUENŢA POLITICIENILOR DĂUNEAZĂ BENEFICIARILOR SERVICIILOR DE SALUBRITATE

Prin mesajele făcute publice, politicienii din judeţul nostru urmăresc rezultatul politic, fără a susţine  interesele comunităţilor locale pe care le reprezintă. Aceştia pierd din vedere rezultatele avute de S.C. SALPREST S.R.L. în decursul anilor, pe parcursul cărora a fost în slujba cetăţenilor, încercând pe cât posibil să contribuie la crearea şi promovarea unei imagini impecabile, frumoase şi curate a municipiului Alba Iulia şi a celorlalte localităţi unde această societate prestează. Interesele unora dintre politicieni contravin cu ceea ce este în folosul cetăţenilor, care pentru politicieni nu reprezintă  altceva decât electorat.
Trebuie să menţionăm că S.C. SALPREST S.R.L. nu serveşte interesele niciunei clase politice, ci deserveşte cetăţeanul. La nivel politic sunt urmărite diferite interese prin manipularea electoratului, prin emiterea diverselor afirmaţii denigratoare la adresa S.C. SALPREST S.R.L., fără să se evidenţieze aportul major pe care l-a adus în municipiul Alba Iulia şi în judeţul Alba această societate, prin crearea şi menţinerea unui număr mare de locuri de muncă şi reinvestirea profitului, spre deosebire de majoritatea societăţilor din judeţ. S.C. SALPREST S.R.L. a îmbunătăţit permanent serviciile, reuşind să creeze un brand al judeţului Alba.
    Pe această cale, le mulţumim cetăţenilor care  ne-au fost alături şi care ne vor susţine şi în viitor. Trebuie să dăm dovadă de spirit civic şi de responsabilitate în luarea deciziilor, astfel încât să asigurăm în continuare curăţenia oraşului nostru şi imaginea acestuia drept unul dintre cele mai curate oraşe din ţară. Puteţi interveni într-o manieră benefică, susţinând continuitatea şi dezvoltarea serviciului de salubritate al oraşului prin încheierea de contracte  şi sesizarea societăţii cu privire la aspectele care vă nemulţumesc. Ne asumăm orice critică la adresa societăţii când este îndreptăţită şi la obiect. Dispeceratul  S.C. SALPREST S.R.L. vă stă la dispoziţie pentru a vă prelua zilnic solicitările şi observaţiile.
Ne menţinem criticile  referitoare la organismele statului când acestea comit abuzuri, nu respectă legea în vigoare sau o interpretează eronat în favoarea  sau interesul de grup sau politic, indiferent dacă sunt vizate administraţii publice, persoane sau partide.  Prin deciziile pe care le iau, persoanele politice ar trebui  să protejeze cetăţenii, nu să fie un impediment în dezvoltarea societăţilor comerciale, a căror rezultate au un impact major şi direct asupra  societăţii. Rezultatele investiţiilor de până acum se vor vedea în viitor, cetăţenii şi comunitatea fiind beneficiarii direcţi ai acţiunilor întreprinse de S.C. SALPREST S.R.L.
Pe parcursul perioadei în care S.C. SALPREST S.R.L. a activat, şi-a menţinut verticalitatea, respectându-şi permanent promisiunile făcute beneficiarilor serviciilor de salubritate. În acest  sens, societatea deşi nu a beneficiat niciodată de vreo anumită subvenţie din partea administraţiilor publice locale, idee vehiculată de unii reprezentanţi politici, a venit în sprijinul cetăţenilor prin scăderea tarifelor practicate.
Chiar şi acum, când suntem într-o perioadă când toate produsele şi serviciile se majorează, S.C. SALPREST S.R.L. diminuează tarifele. Politicienii care iau decizii în numele cetăţenilor trebuie să ţină cont când mai fac diverse afirmaţii despre S.C. SALPREST S.R.L că aceasta  şi-a folosit întreg capitalul propriu în interesul cetăţenilor, nu spre a servi intereselor  anumitor clase politice.
Conducerea S.C. SALPREST S.R.L. vă informează că tarifele practicate pentru serviciul de salubrizare pentru localităţile  unde aceasta are încheiate contracte comerciale cu cetăţenii, instituţii publice şi societăţi comerciale vor fi diminuate  cu 15 – 50  % . Noile tarife vor fi aplicate  începând cu data de 01.02.2012. Asigurăm colaboratorii societăţii S.C. SALPREST S.R.L. că tarifele stabilite vor fi menţinute pentru serviciul de colectare, transport şi depozitare a deşeurilor menajere, în condiţiile în care cetăţenii din localităţile unde societatea noastră presteză, care nu au încă contract de salubritate, vor încheia cu noi contracte de salubritate, pentru a intra în legalitate şi pentru a contribui la menţinerea unui mediu curat şi nepoluat.

ELIT

S.C. SALPREST S.R.L
DIRECTOR GENERAL,
PETRU CONSTANTINESCU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

toma 1 februarie 2012 at 21:30

Minciuni. Praf aruncat in ochii prostilor. Mai ,,tintiti” clauza din contract prin care va puteti mari tarifele cind si mai ales cit doriti, si la care primaria, in contractul vechi, a inchis ochii cu atita marinimie, atitia ani ?

oana 2 februarie 2012 at 0:49

ma rog sa vina cat mai repede ziua in care sa nu mai fie SALPREST unic furnizor de servicii de salubrizare in Alba Iulia, sa ia alta firma contractul pe 10 ani si sa ramana Constantinescu doar cu groapa lui de gunoi! sa se spele cu toate utilajele lui pe cap si sa isi vanda macar una din masinile alea de lux ca sa poata plati salariile compensatorii pentru cei pe care trebuie sa ii dea afara. Ne jecmaneste de atatia ani si se comporta ca si cum am fi niste furnici in musuroiul pe care numai el poate sa il intretina! Doamne, fa-l sa muste tarana, el si toti acolitii lui abonati la banii nostri!!

Costel* 2 februarie 2012 at 10:54

De jecmanit ne jecmaneste dar gunoiul tot pe capul nostru ramane. Oare de ce Primaria nu doreste concurenta la acest domeniu de interes public. poate stie domnul Hava.

Ghena Tomberonescu 2 februarie 2012 at 12:59

Saru’mana, dar vaaai, cat de generoooos, orasul apreciaza si aplauda la trecerea coloanei de autospeciale gunoiere condusa magistral dintr-o limuzina anii 50, de colectie, de ilustrul filantrop P.C. Hai, ne lesi…?Nu care cumva incepe sa se dilate morcovu’din cauza licitatiei pentru salubritate ce se va tine in curand?

Gunoieru' 2 februarie 2012 at 13:06

Lui Constantinescu ii tataie fundul ca o sa piarda si contractul de salubritate pentru Alba Iulia, dupa ce a pierdut licitatiile de la Aiud si Sibiu. Se teme ca o sa vina firma respectiva care practica tarife la jumatate fata de cele practicate de Salprest si il lasa somer. Cata ipocrizie la acest personaj, sa spuna el ca nu are nicio legatura cu politica?! Numai pentru chestia asta ar trebui Hava sa-i dea o lectie si sa-i ia jucaria, sa-l dea afara din oras. Se apropie licitatia pentru salubritate si Constantinescu vrea sa se puna bine cu albaiulienii. Prea tarziu insa, timp de 10 ani si-a batut joc de abonati. Uitati-va si acum, trotuarele din Alba Iulia sunt patinoare, si nu e vorba de cele pe care ar trebui sa le curete cetatenii, ci despre cele aflate in administrarea Primariei si pe care,deci, ar fi trebuit sa intervina Salprest. 10 ani de huzur ajung pentru acest om instabil psihic!

avah 2 februarie 2012 at 19:55

Constantine nu o sa poti castiga simpatie. Esti finantat politic de Primariile care te sustin.
Vrem si alte fete destul de huzurul care-l afisati ca si odiosul dar regretatul CEAUSESCU. Firma lui ai luato cu ghilimelele de rigoare.
Ciocu mic ca ne vine si noua randul.2012 e anul in care veti disparea.

alexandru 3 februarie 2012 at 9:24

mica poveste reala din capitalism: in anul 2009 primaria sebes oragnizeaza licitatie pt serviciul de salubrizare, licitatie castigata de o firma portugheza.tot din anul 2009 salprest alba o tine tot in contestatii si procese, facand imposibila semnarea contractului aferent licitatiei. tot din 2009 salprest presteaza servicii in sebes la mica intelegere cu primaria. din 2009.asta e firma salprest, o firma obisnuita sa primeasca contracte publice fara licitatie.in municipiul alba aceasta companie a primit cadou pe 8 ani exploatarea serviciului de salubrizare, fara contract evident, si de un an de zile a expirat si acea concesiune, dar bineteles ca primaria ocupata cu betoanele din custozza nu a avut timp sa lanseze licitatia. dar acum miracolul s-a intamplat, licitatia e pe seap. si concurenta e acerba. asa ca domnul constantinescu da o palma concureneti care isi facuse calcule, si coboara preturile.trecand peste dotarea absolut penibila a acestei societati, care are in patrimoniu mai multe suv-uri decat utilaje, pubele second hand aruncate de altii si reparate in curtea firmei, cel mai trist e faptul ca in toate orasele unde a activat , salprest nu amiscat un deget pentru colectarea selectiva a deseurilor.in rest utilaje adusxe de la muzee, multa politica, intrigi si atat.societatea nu abeneficiat de vreo subventie domnule constantinescu? pai concesionarea servicilor fara licitatie e mai mult decat o subventie.darea in folosibnta gratuita a unei gropi de gunoi nu eun cadou pt o firma de salubritate?cum ati intrat in posesia firmei locale salprest domnule constantinescu? cum v-ati ales cu patrimoiul acelei firme?politic?era inceputul realtieid e prietenie dintre maria ta si celebrul primar distrugator de parcuri mircea hava.tot in acest an stp va primi cadou concesiunea unui servicu de transport local intins pe multe localitati.de restul se va ocupa in continuare livio dario, tot la fel fara nici o concurenta pe trasee. ca asa a vrut nenea dumitrel, care stie ce e mai bine pentru judetul nostru. e mai bine sa fie o firma de partis, asta e cel mai bine.

t0 3 februarie 2012 at 9:42

Le diminueaza pana o sa castige licitatia dupa care or sa revina la cat erau acum + profitul pe care l-au pierdut cand le-au avut scaute. Firma aia lusitana din Aiud a cam bagat frica in colectionarul (inchipuit) de masini de epoca si se vede ca disperarea isi spune cuvantul.

Costel* 3 februarie 2012 at 11:13

Astazi sALPREST a aruncat cu ceva solutie pe bulevarde care dupa doua ore a inghetat. In cartiere domnul Salpprest nu intra, probabil nu are contracte cu „primarii” de cartier …

Mihai 3 februarie 2012 at 13:01

Regele gunoaielor in Alba Iulia a nemultumit multa lume.Pubelele aduse de el si date persoanelor care incheie contracte cu Salprest sunt toate vechi, multe din ele cu capacele rupte. Am primit si eu 3 din acestea.Sunt crepate,iar capacele la margini parca sunt roase de soareci.In contract este stipulat ca daca pierzi sau deteriorezi pubele o platesti ca pe una noua.Pai cum noua ,ca atunci cand le-ai primit erau deja uzate? Ca sa nu mai spun ca de 10 ani de cand am contractul nu au fost inlocuite niciodata. Ele nu au un termen de garantie ?Si sa vezi cum dau tiganii lui Constantinescu cu ele ,cand vin cu masina la descarcat. Le rup si mai tare.Cat despre selectarea gunoaielor, te doare capul. Ce daca am pubele pentru PET-uri si extra pentru hartie. Cand vin ,le arunca toate in aceeasi masina. Atunci pentru ce platesc chiria la 2 pubele? Este de ajuns una in care sa strang si eu la gramada.Si uite asa Regele gunoaielor face bani pe spinarea noastra si isi poate permite sa se plimbe cu masini de epoca.Cand il vom vedea intr-un tomberon de epoca, inmatriculat in Romania? Oare pentru el ce taxa de inmatriculare va plati?

Comentariile sunt oprite