Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Salprest diminuează tarifele practicate pentru serviciul de salubrizare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

INFLUENŢA POLITICIENILOR DĂUNEAZĂ BENEFICIARILOR SERVICIILOR DE SALUBRITATE

Prin mesajele făcute publice, politicienii din judeţul nostru urmăresc rezultatul politic, fără a susţine  interesele comunităţilor locale pe care le reprezintă. Aceştia pierd din vedere rezultatele avute de S.C. SALPREST S.R.L. în decursul anilor, pe parcursul cărora a fost în slujba cetăţenilor, încercând pe cât posibil să contribuie la crearea şi promovarea unei imagini impecabile, frumoase şi curate a municipiului Alba Iulia şi a celorlalte localităţi unde această societate prestează. Interesele unora dintre politicieni contravin cu ceea ce este în folosul cetăţenilor, care pentru politicieni nu reprezintă  altceva decât electorat.
Trebuie să menţionăm că S.C. SALPREST S.R.L. nu serveşte interesele niciunei clase politice, ci deserveşte cetăţeanul. La nivel politic sunt urmărite diferite interese prin manipularea electoratului, prin emiterea diverselor afirmaţii denigratoare la adresa S.C. SALPREST S.R.L., fără să se evidenţieze aportul major pe care l-a adus în municipiul Alba Iulia şi în judeţul Alba această societate, prin crearea şi menţinerea unui număr mare de locuri de muncă şi reinvestirea profitului, spre deosebire de majoritatea societăţilor din judeţ. S.C. SALPREST S.R.L. a îmbunătăţit permanent serviciile, reuşind să creeze un brand al judeţului Alba.
    Pe această cale, le mulţumim cetăţenilor care  ne-au fost alături şi care ne vor susţine şi în viitor. Trebuie să dăm dovadă de spirit civic şi de responsabilitate în luarea deciziilor, astfel încât să asigurăm în continuare curăţenia oraşului nostru şi imaginea acestuia drept unul dintre cele mai curate oraşe din ţară. Puteţi interveni într-o manieră benefică, susţinând continuitatea şi dezvoltarea serviciului de salubritate al oraşului prin încheierea de contracte  şi sesizarea societăţii cu privire la aspectele care vă nemulţumesc. Ne asumăm orice critică la adresa societăţii când este îndreptăţită şi la obiect. Dispeceratul  S.C. SALPREST S.R.L. vă stă la dispoziţie pentru a vă prelua zilnic solicitările şi observaţiile.
Ne menţinem criticile  referitoare la organismele statului când acestea comit abuzuri, nu respectă legea în vigoare sau o interpretează eronat în favoarea  sau interesul de grup sau politic, indiferent dacă sunt vizate administraţii publice, persoane sau partide.  Prin deciziile pe care le iau, persoanele politice ar trebui  să protejeze cetăţenii, nu să fie un impediment în dezvoltarea societăţilor comerciale, a căror rezultate au un impact major şi direct asupra  societăţii. Rezultatele investiţiilor de până acum se vor vedea în viitor, cetăţenii şi comunitatea fiind beneficiarii direcţi ai acţiunilor întreprinse de S.C. SALPREST S.R.L.
Pe parcursul perioadei în care S.C. SALPREST S.R.L. a activat, şi-a menţinut verticalitatea, respectându-şi permanent promisiunile făcute beneficiarilor serviciilor de salubritate. În acest  sens, societatea deşi nu a beneficiat niciodată de vreo anumită subvenţie din partea administraţiilor publice locale, idee vehiculată de unii reprezentanţi politici, a venit în sprijinul cetăţenilor prin scăderea tarifelor practicate.
Chiar şi acum, când suntem într-o perioadă când toate produsele şi serviciile se majorează, S.C. SALPREST S.R.L. diminuează tarifele. Politicienii care iau decizii în numele cetăţenilor trebuie să ţină cont când mai fac diverse afirmaţii despre S.C. SALPREST S.R.L că aceasta  şi-a folosit întreg capitalul propriu în interesul cetăţenilor, nu spre a servi intereselor  anumitor clase politice.
Conducerea S.C. SALPREST S.R.L. vă informează că tarifele practicate pentru serviciul de salubrizare pentru localităţile  unde aceasta are încheiate contracte comerciale cu cetăţenii, instituţii publice şi societăţi comerciale vor fi diminuate  cu 15 – 50  % . Noile tarife vor fi aplicate  începând cu data de 01.02.2012. Asigurăm colaboratorii societăţii S.C. SALPREST S.R.L. că tarifele stabilite vor fi menţinute pentru serviciul de colectare, transport şi depozitare a deşeurilor menajere, în condiţiile în care cetăţenii din localităţile unde societatea noastră presteză, care nu au încă contract de salubritate, vor încheia cu noi contracte de salubritate, pentru a intra în legalitate şi pentru a contribui la menţinerea unui mediu curat şi nepoluat.

S.C. SALPREST S.R.L
DIRECTOR GENERAL,
PETRU CONSTANTINESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea