Rămâi conectat

Ştirea zilei

Sala polivalentă de la Blaj scoasă din nou la licitație după ce contractul a fost reziliat pentru neîndeplinirea obligațiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria municipiului Blaj a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Puplice o licitație pentru achiziție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție “Sala Polivalentă de Sport cu capacitate 1800-2000 locuri” în Municipiul Blaj- rest de executat. Valoarea totală estimată a investiției este de 30.900.672,95 lei, fără TVA.

Se vor execută lucrările rămâne neexecutate aferente contractului nr 22580/27.11.2018, contract reziliat pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale.

Sală Polivalentă din Blaj este un proiect comun al municipiului Blaj și al Consiliului Județean Albă în valoare de aproximativ 7 milioane de euro, finanţarea investiţiei făcându-se 50% de la bugetul Municipiului Blaj, 50% din bugetul Consiliului Județean Albă. Prin realizarea investiției se va obține o sala polivelenta de sport, cu o capacitate de 1890 locuri pe scaune care respectă toate standardele naționale și europene pentru competițiile sportive de voeli, handbal, baschet și tenis, Nouă sala va fi dotată cu spațiile și echipamentele necesare care să asigure desfășurarea în cele mai bine condiții a competițiilor sportive, conform cerințelor de omologare a sălilor de sport:

-CEV Voleyball Competitions Regulations 2016 (categoria 3)
– EHF Arena Construction Manual (teren handbal 48×28 m)
– FIBA Europe- Official Basketball Rules
– ITF tennis

Sală Polivalentă din Blaj este un proiect ambițios al municipiului Blaj și al Consiliului Județean Alba. Va fi prima sală polivalentă din județul Alba, municipii mari că Alba Iulia sau Sebeș neputând decât să viseze la astfel de obiective.

Sala va avea peste 2.000 de locuri, iar în ea nu se vor organiza doar activități sportive, respectiv meciuri de volei, baschet, handbal, box, dar și expoziții, concerte, spectacole, târguri sau expoziții. De asemenea, în aceeași clădire va mai fi construită o sală pentru antrenamente sportive. La ieșire din clădire se va amenaja un parc pentru sport în aer liber, plimbări cu bicicletă, role sau skateboard.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fostul procuror-șef al DIICOT Alba Iulia, cel care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv de Înalta Curte, după aproape 10 ani de procese

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fostul procuror-șef al DIICOT Alba Iulia, cel care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv de Înalta Curte, după aproape 10 ani de procese După 10 ani de judecată, dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final după 10 ani de judecată. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea