Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Sala de sport dintr-o comună din județul Alba, modernizată pe fonduri europene

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala de sport dintr-o comună din județul Alba, modernizată pe fonduri europene

La finele săptămânii trecute, administrația locală Șugag a depus la AFIR Alba ultimele documente necesare finalizării proiectului de modernizare a sălii de sport din comună. În mare parte, documentele au fost revizuite după ce costurile lucrării au crescut odată cu creșterea salariului minim în construcții de la 1 ianuarie 2020.

Primarul Constantin Jinar a explicat pentru Ziarul Unirea că suma eligibilă pentru proiect este undeva la 391.000 de lei iar odată cu creșterea costurilor de execuție, investiția totală s-a ridicat la 870.000 de lei: ”Diferența va fi suportată de la bugetul local al comunei Șugag.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu peste 500.000 de lei va contribui Primăria Șugag, sumă neeligibilă. Proiectul a fost depus pe GAL Mărginimea Sibiului iar suma fixă acordată pentru acest proiect a fost de la început 82.000 de euro, fix”. Investiția presupune renovarea și modernizarea sălii de sport din curtea școlii generale din Șugag, o construcție din 1985, cu acoperiș din plăci de… azbociment.

”Îi facem alt acoperiș, altă fațadă, intervenim și pe interior. Vom amenaja vestiare, dușuri, vom introduce încălzirea prin centrală termică pe lemne. Vom putea organiza aici competiții sportive de interior”, a explicat primarul Jinar. Un alt proiect ambițios al administrației locale este amenajarea bazei sportive din Șugag, să fie reabilitat terenul, să fie modernizate tribunele, să fie montată o instalație de nocturnă. Potrivit primarului Jinar, și acest proiect va fi depus pentru finanțare europeană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea