Rămâi conectat

Curier Județean

S.C. Elit SRL a dat 630.000 de euro pentru Galeriile Ulpia Traiana

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Pe piaţa imobiliară din Alba Iulia au avut loc în ultima lună tranzacţii imobiliare foarte importante care anunţă dezgheţarea afacerilor de pe această piaţă. După ce complexul comercial „Materna” de pe Bulevardul Transilvaniei aparţinând societăţii „Ardeleana” a fost vândut cu aproape 2 milioane de euro către S.C. Lin şi Ema SRL Alba, preţ-record pe piaţa din Alba Iulia, lichidatorul judiciar Expert Insolvenţă SPRL Hunedoara anunţă că, în urma unei licitaţii, au fost valorificate şi două active din patrimoniul S.C. Ulpia Traiana SRL Alba Iulia. Astfel, la licitaţia din 7 iunie 2012 s-a reuşit vânzarea spaţiul comercial „Galerii Ulpia Traiana” în suprafaţă totală de 1.949,52 mp, situat în Alba Iulia pe B-dul Transilvania, în capătul dinspre Parcul Unirii. Acesta a fost adjudecat la preţul de 2.625.000 lei, inclusiv TVA, de către SC Elit SRL. „Preţul de pornire a licitaţiei a fost de 1.750.000 lei, iar pasul de licitaţie a fost de 10%. La licitaţie au participat 4 ofertanţi persoane juridice, activul fiind adjudecat după ce preţul de pornire a fost crescut, succesiv, cu 5 paşi de licitaţie”, a declarat pentru ziarul „Unirea” Emil Gros, expert în insolvenţă.
S.C. Elit SRL este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa mezelurilor şi preparatelor de carne din România şi aparţine omului de afaceri Dorin Mateiu. Acesta mai deţine un spaţiu important chiar vizavi de Galeriile Ulpia Traiana, clădire în care şi-a amenajat birourile firmei. Cel mai probabil Mateiu intenţionează ca în spaţiul proaspăt achiziţionat să amenajeze o modernă sală de nunţi şi de conferinţă.
Un alt activ imobiliar din portofoliul Ulpia Traiana – service Auto şi Showroom în suprafaţă totală de 8.545 mp situat în Alba Iulia, str. Gării nr. 2 bis, care cuprinde teren şi spaţii cu destinaţie industrială şi edilitară, a fost adujecat la preţul de 1.700.000 lei + TVA de către SC Euro Star Group SRL, singurul ofertant înscris la licitaţie.
Licitaţiile au fost organizate în cadrul procedurii de insolvenţă a SC Ulpia Traiana SRL, care a aparţinut omului de afaceri Mircea Chira, de către lichidatorul judiciar Expert Insolvenţă SPRL.
Ioana PITICARIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea