Rămâi conectat

Curier Județean

S-au bătut până i-au imobilizat polițiștii – scandal între patru bărbați beți, într-un bar din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru aplanarea unui scandal produs la un bar din municipiul Alba Iulia, din zona Pieței Cetate.

După apelul la 112, la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie şi întrucât cei 4 participanţi la scandal nu s-au supus somaţiei de a înceta, s-a luat măsura imobilizării şi conducerii lor la sediul poliţiei.

Din primele cercetări a rezultat că între C.D.C., de 20 de ani din Boldeşti Scăieni Prahova, G.A., de 25 de ani din Ocna Mureş, S.N.A., 40 de ani şi C.S., de 20 de ani, din Alba Iulia, pe fondul consumului de alcool,  s-a produs un conflict spontan, în timpul căruia şi-au aplicat reciproc lovituri şi au distrus mai multe bunuri (au spart sticle şi au distrus mobilierul din bar). Doi dintre bărbații implicaţi în scandal au fost conduşi la spitalul din Alba Iulia unde au fost diagnosticaţi şi au primit îngrijiri medicale, prezentând contuzii, plăgi tăiate şi escortații  precum şi stare de ebrietate.

G.A. a continuat să se manifeste violent inclusiv după conducerea lui la sediul poliţiei, motiv pentru care pe numele său au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de sfidarea organelor judiciare.

De asemenea, în sarcina lui G.A. şi a celorlalţi participanţi la scandal, a fost reţinută fapta de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice  iar faţă de C.D.C., G.A. şi C.S. a fost luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus cercetarea lor în stare de libertate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea