Rămâi conectat

Politică Administrație

Roșia Montană Gold Corporation a sponsorizat Consiliul Județean Alba cu 89.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba a obținut o sponsorizare în valoare de 89.000 de lei din partea companiei Roșia Montană Gold Corporation (RMGC) pentru organizarea turneului de golf de la la Clubul Paul Tomiţă din Pianu de Jos – “Alba Golf Challenge”.

În acest sens consilierii județeni au votat în ședința de miercuri, 27 martie, un amendament pentru suplimentarea cu suma menționată mai sus a bugetului pentru activitatea “Turism”. Asfel, cheltuielile pentru activitatea “Turism” pe anul 2013 se stabilesc în sumă de 1.191.000 de lei.

Având în vedere prevederile legii nr. 273/2006 privind finanțele publice locale, donațiile și sponsorizările se cuprind prin rectificare bugetară, în bugetul de venituri și cheltuieli după încasarea lor.

Competiția sportivă “Alba Golf Challenge” organizată anual de Consiliul Județean Alba va avea loc în perioada 10-11 mai și va reuni atât jucători profesioniști cât și amatori.

Compania româno-canadiană RMGC, ce deține licența de exploatare a zăcămintelor de aur și argint de la Roșia Montană, a sponsorizat și în 2012 competiția de golf. Atunci CJ Alba a organizat la Pianu de Jos prima competiţie de golf PRO AM din România.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea