„Românul zilei” – Mort de beat la volan! Un bărbat, cu alcoolemie de 3,6 g/l alcool pur în sânge, a fost prins în trafic în timp ce se plimba nestingherit, cu un autoturism ,,împrumutat” și cu numere expirate

Paul Voicu - Primar 2020

„Românul zilei” – Mort de beat la volan, un bărbat a fost prins în trafic în timp ce se plimba nestingherit, cu un autoturism ,,împrumutat” și cu numere expirate

Sâmbătă, polițiștii din Constanța au oprit pentru control un bărbat, de 48 de ani, din Medgidia, care conducea un autoturism, în municipiul Constanța.

În urma acestui control, polițiștii au constatat că cel în cauză conducea sub influența băuturilor alcoolice (3,6 g/l alcool pur în sânge), iar autoturismul condus de acesta avea numerele de înmatriculare expirate.

ELIT

Mai mult decât atât, din verificări a reieșit că autoturismul nu-i aparținea, ci l-a ,,împrumutat” de la o cunoștință, fără acordul acesteia.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui autoturism neînmatriculat și furt de folosință, urmând a fi prezentat magistraților, pentru dispunerea de măsuri preventive.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...