Rămâi conectat

Actualitate

România va dona peste 100.000 de doze de vaccin anti-COVID, pentru Republica Moldova și Georgia. Anunțul premierului Florin Cîțu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi, Guvernul a adoptat o hotărâre prin care este prevăzută donarea a peste 100.000 de doze de vaccina anti-COVID, pentru Republica Moldova și a peste 10.000 pentru Georgia, anunță premierul Florin Cîțu.

„Guvernul României a aprobat o hotărâre privind acordarea unor ajutoare umanitare, cu titlu gratuit, pentru Republica Moldova şi pentru Georgia, în vederea gestionării epidemiei COVID-19.

Ajutorul umanitar pentru Republica Moldova constă în acordarea a 100.620 de doze de vaccin Pfizer BioNTech împotriva COVID-19, din numărul de doze de achiziţionate de Ministerul Sănătăţii.

Pentru Georgia – acordarea a 10.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 din numărul de doze achiziţionate de Ministerul Sănătăţii şi livrate de către compania AstraZeneca”, a declarat premierul Florin Cîţu, la finalul şedinţei de joi a Executivului.

Prim-ministrul a mai spus că transportul dozelor de vaccin va fi asigurat de MAI, DSU sau de Ministerul Apărării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea