Rămâi conectat

Curier Județean

Rochii și accesorii de 40.000 de lei furate noaptea trecută dintr-un magazin de lux din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Vă anunțăm că salonul nostru va fi închis săptămâna aceasta deoarece în noaptea trecută ni s-au furat aproape 80 de rochii”, acesta este anunțul postat în urmă cu puțin timp de reprezentantul firmei Aristocrat Boutique din Alba Iulia pe un site de socializare.

Nu este o glumă, reprezentantul IPJ Alba a confirmat faptul că magazinul a fost prădat noaptea trecută. Sesizarea a fost făcută în această dimineață la ora 10.00. În urma cercetărilor de la fața locului s-a stabilit că au fost sustrase 79 de rochii și accesorii, iar prejudiciul estimat de polițiști este în jurul valorii de 40.000 de lei.

În acest moment se lucrează pentru identificarea autorilor care vor fi cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Iulia Mărginean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea