Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rezultatele finale ale concursului de admiterea la INM 2013: Doar 4 candidați din Alba au reușit să ocupe unul din cele 200 de locuri

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Institutul Naţional al Magistraturii a publicat miercuri, 2 octombrie, rezultatele finale ale concursurilor pentru admiterea în magistratură și INM. După susținerea ultimei probe, doar 4 candidați din Alba au reușit să ocupe unul din cele 200 de locuri.

Notele obținute au fost: Tămăzlăcaru Crina – 8,50, Gavrilă Alina Maria – 8,29, Ionaș Petru – 8,285; Lazea Dorel Ioan – 7,938.

La probele care s-au desfășurat în luna septembrie au fost admiși să participe 56 de candidați din Alba.

Concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii s-a organizat pentru ocuparea unui număr de 200 locuri de auditori de justiţie din care 100 sunt alocate pentru ocuparea funcţiei de judecător şi 100 pentru ocuparea funcţiei de procuror. La finalizarea primului an de studii auditorii de justiţie vor opta, în ordinea mediilor şi în raport cu numărul posturilor, pentru funcţia de judecător sau procuror.

Pentru acest examen s-au înscris în total 3.874 de persoane dintre care 20 s-au retras iar 6 au fost respinși, astfel că s-a înregistrat o concurență de 19 candidați pe un loc.

Participanții la examen au susținut o probă scrisă eliminatorie, tip grilă, de verificare a cunoștințelor juridice la următoarele materii: drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal; un test de verificare a raționamentului logic și un interviu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea