Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Rezultate foarte bune obținute de elevii din Alba la olimpiadele de italiană și spaniolă: Eleve din Sebeș și Aiud, clasate pe primul loc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O elevă a Liceului Tehnologic Sebeș, Gabriela Ramona Șerban, s-a clasat pe primul loc la Olimpiada Națională de Limba Italiană, obținând 95,50 de puncte. De asemenea, la Olimpiada de Spaniolă, eleva Maria Șuteu, de la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” Aiud, s-a clasat pe locul I.

Olimpiada Națională de Limbi Romanice, italiană și spaniolă, s-a desfășurat în perioada 3-6 aprilie, la Târgoviște.

Ramona Gabriela Șerban, din clasa a X-a, s-a clasat pe primul loc la italiană, în vreme ce George Gabriel Sasu, de la Colegiul Național ”HCC” din Alba Iulia, a obținut mențiune.

Niță Roberta Maria, din clasa a IX-a, de la Colegiul HCC din ALba Iulia, s-a clasat pe locul 2, după ce a obținut 98,50 de puncte. La clasa a IX-a, un rezultat bun a fost obținut și de Ardeleanu Ștefania Adela, care a obținut 94 de puncte.

La clasa a XI-a, Iulia Alessia Băluțiu a obținut locul 2, având 92,32 de puncte, iar la clasa a XII-a, Diana Ichim, de la Colegiul David Prodan Cugir, a obținut locul III.

Denissa Claudia Băluțiu, din clasa a VII-a, de la Școala Generală Nr. 3 din Cugir, a obținut locul 2, în vreme ce Vaida Aida, de la aceeași școală și an de studiu, s-a clasat pe locul 9.

De asemenea, la olimpiada de spaniolă, Ionela Adela Goia, elevă în clasa a X-a, de la Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia, ocupă poziția a 8-a.

Totodată, locul I la Spaniolă a fost obținut de eleva de clasa a VIII-a Maria Șuteu, de la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” Aiud, ea obținând 93.5 puncte.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea