Rămâi conectat

Curier Județean

Rezultate finale Bacalaureat 2013, în sesiunea de toamnă: În urma contestaţiilor încă 14 elevi din Alba au promovat

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

contestatiiÎn urma contestaţiilor depuse în sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2013, doar 14 elevi au promovat, ne-a comunicat vicepreşedintele Comisiei Judeţene de Bacalaureat, Dan Cherecheş. Astfel procentul de promovabilitate a crescut cu 1,26%, în judeţul Alba promovând 23,17% dintre elevii care au susţinut examenul, în a doua sesiune.

Rezultatele finale vor fi publicate AICI!

Au fost admise 139 din cele 377 de contestaţii depuse, unele au scăzut, iar altele au crescut, în urma acestora doar 14 elevi au reuşit să obţină cel puţin media 6.00, care oferă dreptul la diploma de bacalaureat. Cel mai mult a scăzut o notă la limba şi literatura română de la 5,1 la 2,7, iar cea mai mare creştere a fost înregistrată la aceeaşi materie, de la 4,1 la 6.00.

Promovabilitatea în judeţul Alba a fost aproximativ egală cu cea înregistrată la nivel naţional, 20,36% dintre candidaţii care au susţinut examenul de Bacalaureat 2013, în sesiunea de toamnă, au obţinut medie de promovare. Rezolvarea contestaţiilor a fost programată în zilele de 3 şi 4 septembrie pentru ca rezultatele finale să fie afişate astăzi, 5 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate În perioada 23-24 aprilie 2024, sub egida ROADPOL, polițiștii rutieri din județul Alba au efectuat activități de verificare a legalității transportului rutier de persoane și de marfă. În acest context, polițiștii rutieri au verificat autovehiculele destinate transportului public de persoane cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea