Rămâi conectat

Curier Județean

Rezultate excepționale pentru elevii militari absolvenți ai Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, promoția 2020: procent de promovabilitate de 100%, 58 de medii mai mari sau egale 9,00 și media generală 8,91

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” au fost analizate astăzi rezultatele obţinute de absolvenţii promoţiei 2020 – ,,General Ioan Emanoil Florescu” la examenul de Bacalaureat şi la repartiția în instituțiile de învățământ superior militar.

Anul acesta, probele scrise ale examenului național de Bacalaureat au fost organizate în condiții speciale, din cauza pandemiei de coronavirus, iar absolvenții au petrecut mai bine de două luni acasă unde au participat la cursuri online. Comandantul colegiului, colonel Marcel Domşa, s-a arătat mulțumit de modul în care s-au pregătit absolvenții având în vedere lunile în care nu s-au aflat fizic la școală și de modul în care s-au comportat în perioada în care au revenit în colegiu, pentru a participa la activitățile de pregătire și consiliere în vederea susținerii examenului de Bacalaureat.

Și în acest an, absolvenții colegiului militar albaiulian au reușit să obțină rezultate foarte bune la examenul de Bacalaureat: procent de promovabilitate de 100%, 58 de medii mai mari sau egale 9,00 și media generală 8,91.

Toți cei 116 absolvenți ai promoției 2020 au fost repartizați în academiile categoriilor de forțe, în ordinea strict descrescătoare a mediilor generale obținute la examenul de Bacalaureat și în funcție de opțiunile exprimate.

Aceste rezultate reflectă munca depusă, efortul, implicarea și susținerea tuturor celor implicați în procesul de învățământ: absolvenți, cadre didactice și militare dar și părinți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității Ieri, 22 aprilie, aproape 1500 de elevi și preșcolari au primit ghivece și plante din partea municipalității, pentru a susține activitățile educative din „Săptămâna verde”. S-au organizat activități pentru conștientizarea protecției mediului, biodiversității și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea