Rămâi conectat

Ştirea zilei

Revine GRIPA în Alba, odată cu scoaterea obligativității măștii: Câte CAZURI sunt confirmate până acum

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Revine GRIPA în Alba, odată cu scoaterea obligativității măștii: Câte CAZURI sunt confirmate până acum

Potrivit directorului DSP Alba, Alexandru Sinea, la nivelul județului Alba s-au înregistrat până în acest moment șase cazuri confirmate de gripă, de tip A sau B.

Un caz a fost înregistrat în municipiul Aiud, un caz este din comuna Șugag, un copil de aproximativ 4 ani care este internat în spital, iar restul cazurilor sunt din municipiul Alba Iulia.

La nivelul județului sunt mai multe focare de viroze respiratorii, deoarece e perioada critică pentru aceste boli și mai ales pentru că oamenii nu mai poartă mască, iar acest lucru a favorizat creșterea numărului de astfel de viroze.

Cei care au simptomatologie sunt sfătuiți să se testeze nu doar pentru Covid ci și pentru gripă, fiindcă există cazuri în care aceasta din urmă dă simptome mai puternice decât coronavirusul.

La nivel național, Institutul Naţional de Sănătate Publică a informat vineri că, în săptămâna 14 – 20 martie, au fost raportate la nivel naţional 557 cazuri de gripă clinică, față de doar 12 astfel de cazuri în aceeași perioadă a anului trecut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea