Rămâi conectat

Curier Județean

Reţinut pentru lovire şi ameninţare: Un albaiulian riscă să ajungă în arest după o altercație cu un cunoscut – l-a amenințat cu moartea și l-a înjunghiat în picior

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiu, care la începutul lunii mai l-a ameninţat şi agresat pe un cunoscut, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora a avut nevoie de 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

La data de 17 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit documentarea activităţii infracționale a lui N.R., de 28 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

În sarcina bărbatului, care este cunoscut cu un comportament violent şi care are antecedente penale, s-a reţinut faptul că în seara zilei de 2 mai a.c., în timp ce se afla în faţa unui bloc de pe strada Gladiolelor, a avut o altercaţie cu un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Boldeşti – Scăieni, judeţul Prahova, împrejurare în care l-a ameninţat cu moartea şi l-a lovit cu un cuţit în coapsa stângă, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare a avut nevoie de 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

N.R. a fost reţinut de poliţişti, iar în cursul zilei de azi, 18 iunie a.c., va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea