Reţeta zilei de joi, 14 mai: Prăjitura cu bulion a Sorinei
Ai trebuință de: pentru foi: 800 g făină, 300 ml ulei, 300 ml suc de roșii, 300 g zahăr praf, un plic praf de copt.
Pentru cremă: o jumătate litru lapte, 60 g făină, 200 g zahăr pudră, două linguri zeamă de lămâie, 250 g unt. Apoi o jumătate de borcan cu dulceață acrișoară.
Cum se prepară: Se face un aluat care se frământă bine, se lasă o oră la rece și se împarte în patru părți…
Citeşte continuarea pe antenasatelor.ro
foto: antenasatelor.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
21 octombrie 1754 se inaugurau primele scoli din Blaj: Orașul va deveni centrul învățământului românesc din Transilvania
21 octombrie 1754 se inaugurau primele scoli din Blaj: Orașul va deveni centrul învățământului românesc din Transilvania Pe 21 octombrie 1754 se inaugurau primele scoli din Blaj, nucleul viitorului seminar si gimnaziu. Din acest moment, Blajul va deveni centrul invatamantului romanesc din Transilvania.” Blajul a devenit, începând din secolul al XVI-lea, centrul învăţământului românesc din […]
21 octombrie – Sfinţii Mărturisitori Ardeleni, care au luptat împotriva impunerii confesiunii greco-catolice
21 octombrie – Sfinţii Mărturisitori Ardeleni, care au luptat împotriva impunerii confesiunii greco-catolice Sfinţii Mărturisitori Ardeleni sunt prăznuiţi pe 21 octombrie. Aceştia sunt: Visarion Sarai, Sofronie şi Oprea Miclăuş, canonizaţi în 1955 şi preoţii Ioan din Galeş şi Moise Măcinic din Sibiel, canonizaţi în 1992. Au luptat împotriva impunerii confesiunii Greco-catolice. Visarion Sarai s-a născut […]
Bucuria lucrurilor simple în turism. Garofița Râpei Roșii Au trecut ceva ani de la începuturile colaborării mele cu câțiva oameni foarte pasionați de domeniile lor de activitate pentru a aduce în turism lucruri pe care le-am considerat foarte valoroase și cu un mare potențial pentru a dezvolta experiențe turistice unice. Ideea de bază a fost […]