Rămâi conectat

Curier Județean

Reprezentanții USR Alba au vestit venirea primăverii: Mărțișoare împărțite doamnelor și domnișoarelor întâlnite pe stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Așa cum este firesc, în fiecare an, la începutul lunii martie, gândurile tuturor domnilor se îndreaptă mai mult ca oricând spre minunatul și eternul feminin, spre fiicele, soțiile și mamele nostre, în fața cărora avem datoria să ne plecăm fruntea cu deosebit respect și să le sărutăm mâna.

Cu această ocazie, reprezentanții USR Alba, oameni care cred în România de mâine și în adevăratele valori morale ale neamului nostru, și-au arătat, în aceste zile, prețuirea față de cele care ne-au dat viață si ne poartă de grijă în fiecare zi.

Alături de ei s-au aflat lideri ai organizației, dintre care-i amintim pe: Beniamin Todosiu (președintele USR Alba și candidatul formațiunii la funcția de președinte al Consiliului Județean Alba) sau Gabriel Pleșa (candidatul USR Alba Iulia la funcția de primar al municipiului reședință de județ). Reprezentanții USR au împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor întâlnite pe stradă, în mai multe localități ale județului nostru, dorindu-le din tot sufletul mulți ani cu sănătate și numai bucurii!

Mărțișorul, după cum se știe, este un simbol românesc străvechi care marchează venirea primăverii și, astfel, biruința vieții și a luminii. Suntem siguri că anul acesta el va reprezenta și pentru România începutul unei noi perioade, debarasată de vechile metehne care au condamnat-o la neputință și subdezvoltare.

Uniunea Salvați România, asemenea unui vesel mărțisor, promovează renașterea și noul pentru societatea românească, o societate în care cinstea, dreptatea și prosperitatea trebuie să devină obligatorii.

Vă dorim un sincer „La mulți ani cu sănătate!” și o primăvară frumoasă!

Biroul de Presă al USR Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea