Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Repartizare Titularizare 2014, în Alba FOTO: Candidații cu medii peste 7.00, în ședință publică, la Colegiul ”H.C.C.”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

repartizare Titularizare 201405Repartizare Titularizare 2014, pentru angajarea pe perioadă nedeterminată a cadrelor didactice cu medii peste 7.00. Astăzi, la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia are loc repartizarea candidaților din județul Alba, în ședință publică, pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor, conform metodologiei publicate de Ministerul Educației Naționale.

În urma soluționării contestațiilor, în județul Alba sunt 212 candidați care au obținut nota peste 7.00, la proba scrisă a examenului și care au intrat în ”lupta” pentru cele 54 de posturi titularizabile, pe perioadă nedeterminată, scoase la concurs. Cea mai mare concurență s-a înregistrat la limba engleză, dar mulți candidați au fost și pentru posturile de educator, învățător și profesori de educație fizică.

Cei care nu vor prinde post astăzi sau mâine vor avea ocazia în perioada 4-5 august să participe la o nouă etapă de repartizare computerizată, tot în ședințe publice organizate de centrele de concurs.

În județul Alba sunt aproximativ 600 de posturi pentru angajarea cadrelor didactice pe perioadă determinată.

Conform metodologiei, prima etapă de repartizare computerizată continuă și în 1 august cu repartizarea, în şedinţă publică, a candidaţilor cu media de repartizare minimum 7,00 (şapte), pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul centrelor de concurs în care au susţinut atât proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, cât şi proba scrisă sau în alte centre de concurs în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului.

Candidaţii se legitimează cu BI/CI sau pot fi reprezentaţi de o altă persoană, prin procură notarială în original.

În cazul în care candidatul nu este prezent personal sau printr-un împuternicit la şedinţa publică de repartizare, cererea acestuia nu se soluţionează.

[nggallery id=2136]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea