Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Remus Pricopie, propunerea PSD și PRO România pentru funcția de premier: Cine este fostul ministru al Educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Remus Pricopie, propunerea PSD și PRO România pentru funcția de premier: Cine este fostul ministru al Educației

PSD și Pro România vor merge cu o propunere comună la Cotroceni, cele două formațiuni urmând să îl propună pentru funcția de premier pe Remus Pricopie, fost ministru al Educației în Guvernul Ponta.

Marcel Ciolacu și Victor Ponta au bătut palma! PSD și Pro România vor merge la consultările de la Palatul Cotroceni cu un candidat comun pentru postul de premier, în persoana lui Remus Pricopie.

”E impresionant câți oameni au putut să voteze căderea Guvernului. Mergem cu o singură nominalizare la Cotroceni, în persoana lui Remus Pricopie, rectorul SNSPA, fost ministru al Educației, un pro-european și un pro – american. Atributul desemnării premierului aparține premierului. Sperăm că nu vor fi consultări de formă.”, a spus Marcel Ciolacu.

Remus Pricopie a avut o carieră îndelungată în Ministerul Educației, acolo unde a intrat în 1996 și a ajuns chiar și șef al ministerului în perioada 2012-2014. Pricopie a ocupat funcția de rector al SNSPA cu începere din decembrie 2012. Acesta și-a reînnoit mandatul la conducerea facultății, în decembrie 2019.

O pată pe CV-ul lui Pricopie este dată de faptul că acesta conduce controversata Academie de Științe ale Securității Naționale, acolo unde mai încasează bani și mai mulți oameni politici:

sursa: stiripesurse.ro

https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/632816420826035/


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea