Referendumul pentru familie a FOST INVALIDAT. CCR a confirmat rezultatul

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Referendumul pentru familie a FOST INVALIDAT. Curtea Constituțională a României (CCR) a confirmat, joi, rezultatul de invalidare a referendumului pentru familie, organizat pe 6 și 7 octombrie, din cauza neatingerii pragului legal de prezență de 30% necesar validării consultării populare.

Curtea Constituţională a României (CCR) a discutat, joi, rezultatul referendumului pentru revizuirea Constituției, în sensul redefinirii familiei ca fiind căsătoria „între un bărbat și o femeie”, organizat pe 6 şi 7 octombrie.

ELIT
În ședința de miercuri, judecătorii CCR au respins cele patru contestații legate de procedura pentru organizarea și desfășurarea referendumului național pentru redefinirea familiei în Legea Fundamentală.

Curtea Constituțională a avut în dezbatere, miercuri, trei constestații privind respectarea procedurii de organizare şi desfăşurare a consultării populare depuse de avocatul Sever Alexandru Sbârnă și una formulată de Liliana-Elena Nedelea.

Biroul Electoral Central a anunțat, pe 8 octombrie, rezultatele referendumului pentru familie, desfășurat pe 6 și 7 octombrie.

Pentru redefinirea familiei au votat 91,56%, iar împotrivă 6,47% din cei prezenți la urne. Un procent de 21,10% de persoane s-au prezentat la urne, însemnând 3.857.308 din cei 18.279.011 de alegători. Astfel, pragul legal de prezență de 30% necesară validării referendumului nu a fost atins.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

mike 20 octombrie 2018 at 6:28

Nu trebuia nici un Referendum — Voi cei cu legea trebuia din oficiu sa treceti in constitutie — exact cum scrie si in codul civil — Casatoria un -BARBAT si o FEMEIE — — da domnilor ati facut pipi pe voi si ati intrebat pe bruxel daca e normal — casatoria intre un barbat si o femeie — de parca voi nu stiati asta si un copil de doi ani o stie iar voi oameni maturi si cu carte -BA- RRUSINE – ciori vopsite care va dati -papagalil

Comentariile sunt oprite