Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Record de vizitatori la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei albaiuliene, în perioada ianuarie-mai 2012, Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia a înregistrat o creştere spectaculoasă a publicului vizitator. Astfel, în aceste 5 luni, nu mai puţin de 26.761 de persoane au trecut pragul muzeului albaiulian.

„În comparaţie cu anii trecuţi cifrele sunt remarcabile, numai şi dacă ţinem cont de faptul că faţă de anul 2011, tot pentru această perioadă, s-a constatat un plus de 9.860 vizitatori. Dintre lunile cele mai aglomerate, de departe se detaşează lunile aprilie şi mai, cu cei 11.838, respectiv 10.723 de vizitatori”, se mai arată în comunicatul muzeului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Această creştere s-ar datora atât unor manifestări culturale organizate de muzeul albaiulian, precum Noaptea Muzeelor. Noaptea în care istoria prinde viaţă, dar în special a creşterii numărului de turişti atraşi de frumuseţea cetăţii de tip Vauban şi a unor evenimente organizate de către administraţia locală în incinta Cetăţii Alba Carolina (Sărbătoarea Muzicii, Alba Jazz şi Zilele Oraşului).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea