Reacțiile CNADNR în urma accidentului în lanț de pe Autostrada Orăștie-Sibiu. Directorul Narcis Neaga taie și spânzură!

În urma publicării de către ziarulunirea.ro a articolului cu accidentul din această dimineață de pe lotul II al Autostrăzii Orăștie-Sibiu, în care am prezentat imaginile video cu directorul CNADNR, Narcis Neaga, spunând că întreținerea acestui tronson va fi asigurată de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişora, Secţia de Drumuri Naţionale Deva, CNADNR a emis rapid un comunicat de presă în care se anunță sancționarea drastică a celor responsabili – țapilor ispășitori. Compania de stat susține că a fost demarată o cercetare disciplinară a celor responsabili și l-a supendat din funcție pe Mallasz Robert, Șeful Centrului de Întreținere și Coordonare Pianu pe perioada cercetării împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

Comunicat CNADNR: “În urma evenimentului rutier produs în data de 22.12.2013, ora 08:30, pe raza administrativă a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişora, Secţia de  Drumuri Naţionale Deva, pe sectorul de autostradă Sebeș-Cunța, Calea 1, km  293+000, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile și a neadaptării vitezei la condiţiile de  carosabil alunecos precum și a nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers între  autovehicule, conducerea CNADNR SA, prin Domnul Director General Narcis Ștefan  Neaga a dispus următoarele:

ELIT

 – Începerea imediată a cercetării disciplinare a factorilor responsabili de  producerea evenimentului precum și aplicarea sancțiunilor corespunzătoare  după finalizarea cercetării disciplinare.

– Suspendarea din funcție a Domnului Mallasz Robert, Șeful Centrului de  Întreținere și Coordonare Pianu pe perioada cercetării împrejurărilor care au  condus la producerea evenimentului.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România precizează că  acțiunea de combatere a producerii poleiului a început la ora 3.00 prin acționarea cu 3 ( trei)  utilaje care au răspândit o cantitate de 16 tone de material antiderapant. La ora 6.00 pe  sectorul de autostradă Sebeș-Turda s-a efectuat o revizie pentru stabilirea măsurilor de  acționare. La ora 8.40 pe sectorul de autostradă cuprins între km 293- km 316, s-a acționat  prin răspândirea a 32 tone de sare cu 2 ( două) autobasculante cu lamă si răspânditor pe  sensul Pianu-Cunța și cu 2 ( două ) Unimog-uri pe sensul Cunța-Pianu.

Circulația se desfășoară normal pe sensul de mers Cunța-Sebeș, fiind închisă pe sensul de  mers Sebeș-Cunța până la finalizarea cercetărilor Poliției.”

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Sorin Bumb: Programul IMM Invest a fot îmbunătățit pentru a include mai mulți beneficiari

Guvernul PNL a luat măsuri deosebit de importante pentru relansarea economică a României și pentru siguranța financiară și sanitară a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

5 Comentarii

Daniel Nicola 22 decembrie 2013 at 13:59

E bine ca actioneaza cu material antiderapant pe o autostrada care nici macar nu e in inceputa :))) Sebes -TURDA ….REVENIM …:)))))

VASI 22 decembrie 2013 at 14:05

domule Bogdan Presecan mai ai de asteptat pana poti sa scri ca s-a actionat pe autosrada Sebes -Turda ,trbuie construita inainte.

kolo 22 decembrie 2013 at 14:17

Poate au dat inainte cu sare, sa nu uite cale pe unde o sa treaca autostrada. 🙂 . Nu-i nimic, se mai intampla sau e chiar „intamplata”

stefan 22 decembrie 2013 at 15:14

Au lucrat cumva extraterestrii de s-a terminat autostrada Sebes – Turda ? Nu stiam ca s-a dat in folosinta deja , desi cistigatorul licitatiei va fi anuntat abia luni ! Felicitari natiunii extraterestre !

m 22 decembrie 2013 at 15:57

pai de-aia s-au busit aia intr-o veselie
astia imprastiau sare pe alt drum …

Comentariile sunt oprite