Rămâi conectat

Politică Administrație

Reacțiile CNADNR în urma accidentului în lanț de pe Autostrada Orăștie-Sibiu. Directorul Narcis Neaga taie și spânzură!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma publicării de către ziarulunirea.ro a articolului cu accidentul din această dimineață de pe lotul II al Autostrăzii Orăștie-Sibiu, în care am prezentat imaginile video cu directorul CNADNR, Narcis Neaga, spunând că întreținerea acestui tronson va fi asigurată de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişora, Secţia de Drumuri Naţionale Deva, CNADNR a emis rapid un comunicat de presă în care se anunță sancționarea drastică a celor responsabili – țapilor ispășitori. Compania de stat susține că a fost demarată o cercetare disciplinară a celor responsabili și l-a supendat din funcție pe Mallasz Robert, Șeful Centrului de Întreținere și Coordonare Pianu pe perioada cercetării împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

Comunicat CNADNR: “În urma evenimentului rutier produs în data de 22.12.2013, ora 08:30, pe raza administrativă a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişora, Secţia de  Drumuri Naţionale Deva, pe sectorul de autostradă Sebeș-Cunța, Calea 1, km  293+000, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile și a neadaptării vitezei la condiţiile de  carosabil alunecos precum și a nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers între  autovehicule, conducerea CNADNR SA, prin Domnul Director General Narcis Ștefan  Neaga a dispus următoarele:

 – Începerea imediată a cercetării disciplinare a factorilor responsabili de  producerea evenimentului precum și aplicarea sancțiunilor corespunzătoare  după finalizarea cercetării disciplinare.

– Suspendarea din funcție a Domnului Mallasz Robert, Șeful Centrului de  Întreținere și Coordonare Pianu pe perioada cercetării împrejurărilor care au  condus la producerea evenimentului.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România precizează că  acțiunea de combatere a producerii poleiului a început la ora 3.00 prin acționarea cu 3 ( trei)  utilaje care au răspândit o cantitate de 16 tone de material antiderapant. La ora 6.00 pe  sectorul de autostradă Sebeș-Turda s-a efectuat o revizie pentru stabilirea măsurilor de  acționare. La ora 8.40 pe sectorul de autostradă cuprins între km 293- km 316, s-a acționat  prin răspândirea a 32 tone de sare cu 2 ( două) autobasculante cu lamă si răspânditor pe  sensul Pianu-Cunța și cu 2 ( două ) Unimog-uri pe sensul Cunța-Pianu.

Circulația se desfășoară normal pe sensul de mers Cunța-Sebeș, fiind închisă pe sensul de  mers Sebeș-Cunța până la finalizarea cercetărilor Poliției.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea