Rămâi conectat

Ştirea zilei

Reacţia PDL Alba la campania murdară: „Regretăm lipsa de respect a adversarilor noştri politici faţă de albaiulieni”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Asistăm, în aceste zile, la una dintre cele mai murdare operaţiuni de campanie electorală, demarate de adversarii noştri politici. Astăzi, albaiulienii au primit telefoane otrăvite şi informaţii false, din partea contracandidaţilor noştri, telefoane agresive şi deranjante.


Lipsa lor de argumente, de programe şi de soluţii pentru oraşul nostru este completată de lipsa lor de respect faţă de albaiulieni, faţă de cei cărora le cer votul. Minciunile şi intoxicările sunt armele pe care cei care vor să conducă destinul oraşului nostru le-au folosit constant în această campanie electorală.

Condamnăm cu fermitate acţiunile de campanie negativă iniţiate cu câteva zile înainte de alegerile locale din 10 iunie.

Condamnăm cu fermitate minciunile şi intoxicările care le sunt prezentate albaiulienilor, fie pe stradă, fie prin mesaje pe telefonul mobil, fie prin apeluri telefonice anonime.

Condamnăm cu fermitate operaţiunile securistice, comuniste, pe care adversarii noştri înţeleg să le folosească în anul 2012. Niciodată nu vom apela la astfel de practici pentru că ele dovedesc lipsa de caracter a celor care recurg la ele şi jignesc inteligenţa albaiulienilor.

“Îi rog pe toţi albaiulienii să nu se lase înşelaţi de mesajele negative pe care le primesc din partea anumitor partide politice. Este o ruşine că cei care vor să îi reprezinte recurg la astfel de practici de-a dreptul murdare. Eu sunt obişnuit… la fiecare patru ani apar intoxicări care mă vizează. Ori sunt foarte bolnav, ori  am mari probleme în familie, ori copiii îmi sunt jigniţi în cel mai josnic mod cu putinţă. Mă aştept ca şi în ultima săptămână de campanie să fie lansate o mulţime de astfel de zvonuri. Eu le transmit albaiulienilor să nu se lase intimidaţi sau impresionaţi de informaţiile false cu care vor fi bombardaţi în perioada următoare. Întotdeauna am acţionat cu respect faţă de lege şi faţă de cei pe care îi reprezint. Nu voi apela niciodată la astfel de practici pe care adversarii mei politicii le-au îmbrăţişat şi îmi cer scuze că realizările mele pentru Alba Iulia  stârnesc reacţii disperate din partea contracandidaţilor. Voi continua o campanie pozitivă, în care mă voi prezenta în faţa oamenilor şi voi vorbi cu aceştia despre problemele lor şi despre soluţiile pentru rezolvarea acestora”, a declarat Mircea Hava.

Regretăm că albaiulienii sunt victimele unei campanii extrem de murdare. Regretăm că cei care vă cer votul pe 10 iunie vă insultă cu minciuni şi cu o campanie care nu face cinste niciunui politician, în Alba Iulia anului 2012.

Biroul de presă
PDL Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea