Rămâi conectat

Sport

Răzbunarea lui Istvan Szabo împotriva „alb-negrilor”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Aşa cum a promis, atacantul Istvan Szabo s-a răzbunat pe formaţia unde a activat în tur, fiind dat afară de la FC Unirea pe motive extrasportive. „Am demonstrat şi le-am închis gura tuturor celor de la Alba Iulia care au vorbit urât şi au inventat lucruri neplăcute, negative despre mine”, a spus fericit atacantul titularizat în premieră de Pelici. „Este cel mai plăcut gol al carierei, a fost revanşa mea, dar n-am nicio dedicaţie şefilor de la Unirea. Nu vreau să fiu răzbunător, dar astfel s-a făcut dreptate. Pentru foştii colegi, Rotaru, C. Cristea sau Cl. Oara îmi doresc ca Alba Iulia să se menţină în eşalonul secund”, a mai precizat I. Szabo. Expulzat din „Cetate”, vârful de pe Cibin a scris astfel un record, a marcat două goluri în actualul campionat, de fiecare dată în postura de adversar al fostei echipe de unde s-a transferat.
lO nouă mostră de strategie păguboasă: Selagea a devenit liber!
Ciprian Selagea este al 4-lea fotbalist ce a plecat liber de contract de la Alba Iulia în această stagiune, după Fl. Ilie, Dâlbea sau Poverlovici, o nouă mostră de management păgubos. După ce la începutul anului şi-a încasat, cu întârziere, restanţele cifrate la 3700 euro, internaţionalul de tineret a fost trimis să se pregătească separat, drept pedeapsă! Fotbalistul în vârstă de 21 ani pleacă astfel gratis (incredibilă eroarea clubului, care a ratat posibilitatea de a face bani de pe urma vânzării sale) de la echipa din oraşul natal ce l-a lansat în fotbal. Deja este prea mult şi aceste litigii pierdute pe bandă rulantă au devenit o regulă… „Acesta e drumul pe care am apucat, mă bucur că s-a terminat infernul. Cine e de vină că n-am fost plătit la timp? În ultimele luni am trăit un chin, m-am antrenat singur, fără să fiu asistat, de trei ori pe zi. O să aleg o echipă unde am şansa să joc”, a precizat Selagea, ultimul său joc la Unirea fiind în 19 februarie, „amicalul” cu „U Cluj, când a purtat banderola. Avându-l impresar pe Florian Iacob, acesta ar putea ajunge pe Bega, aflându-se la Timişoara de câteva zile. Astăzi Selagea urmează să se antreneze cu echipa secundă a clubului FC Timişoara (devenit un „aspirator” de unirişti – vezi Florin Ilie şi Andrei Zăgrean) şi e posibil să semneze un contract zilele viitoare, cu toate că şi alte grupări din elită, precum Oţelul Galaţi, „U” Cluj, FC Vaslui sau Rapid negociază eventuala înregimentare a tânărului mijlocaş.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo

Dan HENEGAR

Publicat

în

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo Mijlocașul central Andrei Mărginean (23 de ani), originar din Zlatna este noul fotbalist al prim-divizionarei Dinamo București.  Andrei Mărginean aparține de clubul italian Sassuolo și va juca în sezonul 2024-2025 pentru Dinamo. Potrivit gsp.ro, „câinii” au si o opțiune de transfer definitiv. Aceasta poate ajunge la un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea