Răsturnare de situație în partidul lui Băsescu. Clement Negruț o vede pe Udrea ”blonda” de la Cotroceni

Paul Voicu - Primar 2020

Lansarea eurocandidatilor PMP02Președintele PMP Elena Udrea a spus astăzi că este pregătită să-și asume candidatura din partea partidului la Președinție, după ce, Cristian Diaconescu, a spus că va candida ca și independent.

După cum era de așteptat, liderul PMP Alba Clement Negruț s-a arătat satisfăcut de această veste, ba chiar mai mult a spus că ”Udrea a greșit din start că nu și-a depus candidatura”.

ELIT

”Eu aș spune că un președinte de partid trebuie să-și asume responsabilitatea unei candidaturi pentru că nu mai suntem în perioada în care ne mai permitem pierderi. Candidatul nostru nu s-a ridicat la nivelul pretențiilor pe care le cere o astfel de candidatură”, a declarat Negruț.

Imediat după ce Cristian Diaconescu a anunţat că va candida ca independent la Preşedinţie şi că pleacă din PMP, Elena Udrea a făcut o declaraţie la sediul PMP în care a spus că regretă decizia lui Diaconescu.

Mihail David - 2020

”Sunt pregătită să-mi asum candidatura la Preşedinţie”, a anunţat în acest context Udrea, susţinând că ea este candidatul care îl poate învinge pe Victor Ponta în competiţia pentru Cotroceni.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, că preşedintele Traian Băsescu „va spune el însuşi ce candidat va susţine în această campanie electorală”, arătând că PMP îşi doreşte să aibă electoratul şefului statului.

Deputatul Negruț s-a arătat convins de faptul că Udrea ar fi un candidat mai puternic decât Diaconescu.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

4 Comentarii

Maria 18 august 2014 at 21:42

Si care e rasturnarea de situatie ? :))))) Nu e ca si cum Milu Negrut s-a afisat pana acum cu Cristian Diaconescu. Aveam expectativa ca el ar putea rezona cu astfel de om?

adi 18 august 2014 at 21:48

Bai fratilor!!!! Dupa ce ne-aati calcat in picioare, ne-ati ras in nas cand erati la putere, dupa ce ne-ati dus la sapa de cauciuc (aia cu care iti dai singur in cap) dupa ce v-ati batut joc de toata tara asta! Cum dracu credeti ca v-am uitat?! Credeti ca daca vaca aia blonda a slabit…noi nu mai stim cine e? Nu stim cu s-a ocupat pana acum?! Ca are valoare zero? Si vreti so votam?!

Pricu 18 august 2014 at 22:43

Ia auzi citat din Negruț: „Se pare CĂ CAndidatul nostru nu s-a ridicat la nivelul … bla-bla”
Bah politicianule, nici tu nu te ridici la nivelul nostru. Marș la culcare!

O vede 19 august 2014 at 14:47

O fi vazind-o acolo unde spune el, dar poate doar din cind in cind si la anumite ore.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...