Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Răsturnare de situație în partidul lui Băsescu. Clement Negruț o vede pe Udrea ”blonda” de la Cotroceni

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lansarea eurocandidatilor PMP02Președintele PMP Elena Udrea a spus astăzi că este pregătită să-și asume candidatura din partea partidului la Președinție, după ce, Cristian Diaconescu, a spus că va candida ca și independent.

După cum era de așteptat, liderul PMP Alba Clement Negruț s-a arătat satisfăcut de această veste, ba chiar mai mult a spus că ”Udrea a greșit din start că nu și-a depus candidatura”.

”Eu aș spune că un președinte de partid trebuie să-și asume responsabilitatea unei candidaturi pentru că nu mai suntem în perioada în care ne mai permitem pierderi. Candidatul nostru nu s-a ridicat la nivelul pretențiilor pe care le cere o astfel de candidatură”, a declarat Negruț.

Imediat după ce Cristian Diaconescu a anunţat că va candida ca independent la Preşedinţie şi că pleacă din PMP, Elena Udrea a făcut o declaraţie la sediul PMP în care a spus că regretă decizia lui Diaconescu.

”Sunt pregătită să-mi asum candidatura la Preşedinţie”, a anunţat în acest context Udrea, susţinând că ea este candidatul care îl poate învinge pe Victor Ponta în competiţia pentru Cotroceni.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, că preşedintele Traian Băsescu „va spune el însuşi ce candidat va susţine în această campanie electorală”, arătând că PMP îşi doreşte să aibă electoratul şefului statului.

Deputatul Negruț s-a arătat convins de faptul că Udrea ar fi un candidat mai puternic decât Diaconescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea