Rămâi conectat

Politică Administrație

Rareș Buglea: Eon Gaz este responsabilă de amânarea lucrărilor de asfaltare a străzii Măceșului din Bărăbanț

Bogdan Presecan

Publicat

în

Consilierul local Rareș Buglea a explicat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul PNL Alba Iulia, de ce niște simple lucrări de asfaltare și înlocuire a bordurilor pe strada Măceșului din cartierul Bărăbanț, începute cu 3 luni în urmă, creează nemulțumiri serioase pentru peste 40 de familii care locuiesc pe această stradă.

Potrivit liberalului, localnicii de pe strada Măceșului stau cu maldărele de moloz în fața porților și  acum, în prag de iarnă și chiar înainte de începerea școlii, nu au încălzire și apă caldă din cauza acestor lucrări, stopate de către constructorul Newamport când a observat că rețeaua de gaz metan nu are adâncimea necesară

 “Mă mir că cei de la Eon Gaz stau așa de rău cu banii. Să dea dovadă de aceeași strădanie ca și consumatorii care își plătesc facturile și să finalizeze odată lucrările (…)

Când am fost la fața locului, angajații Eon Gaz care efectuau lucrările pe strada Măceșului lucrau în stil românesc. Unul se afla în șanț, altul lângî șanț, iar restul de trei, aflați la câțiva metri distanță, spărgeau semințe”, a declarat Rareș Buglea.

Liberalul a precizat faptul că asflatarea și refacerea troturarului de pe strada Măceșului din Bărăbanț este un proiect mai vechi al administrației locale din Alba Iulia, fiind votat de anul trecut și început din primăvară. Constuctorul a făcut deja o solicitare către cei de la Eon Gaz să remedieze problema. Pentru acest lucru, reprezentanții companiei susțin că trebuie înlocuită toată rețeaua pe acea stradă, dar nu au cuprins această lucrare în planul de investiții pe 2013.

„Locuitorii acestei străzi stau cu maldărele de beton spart în porți, strada a fost frezată la aproape o jumătate de metru, iar accesul este dificil chiar și cu piciorul, darămite cu mașina. Situația este așa în prag de început de școală, de început de toamnă și de iarnă. Din punctul de vedere al primăriei și al constuctorului, lucrarea ar fi fost gata”, a mai spus consilierul local.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea