Rămâi conectat

Actualitate

Rareș Bogdan: „Nu vom fi noi creatori de scandal în coaliție”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rareș Bogdan: „Nu vom fi noi creatori de scandal în coaliție”

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan le-a transmis luni social-democraților cu care guvernează, într-o intervenție la Antena 3, că liberalii se vor abține de la atacarea partenerilor de coaliție.

„Mutarile acum trebuie sa fie pe aplanarea crizei energetice si sa pregatim iarna viitoare pentru populatie. Legat de ce se intampla in coalitie, noi avem experienta, am fost in suficiente coalitii astfel incat sa nu ne atacam partenerii de guvernare.

Nu vom fi creatori de scandal in niciun caz si vom face remanierile atunci cand premierul hotaraste, dupa o discutie cu PSD. Romanii nu vor scandal, nu vor polemica, vor exclusiv guvernare si nimic altceva”, a declarat Rareș Bogdan.

Afirmațiile liberalului vin după ce președintele PSD, Marcel Ciolacu a acuzat luni că liberalii s-au ”ascuns pe la Sinaia”, iar acolo au fixat țintele de atac politic: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Alexandru Rafila și șeful ANRE.

Liberalii au susțin că zvonul care a ajuns la PSD este fals și că liberalii au purtat la Sinaia discuții „tehnice” despre situația din energie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii În căutare de bani pentru a acoperi găurile din buget, Guvernul trimite ANAF-ul după contribuabilii suspectați că nu-și declară sursele de venit. Agenția Națională de Administrare Fiscală i-a luat, din nou, la ochi pe românii care fac bani din chirii. „Autoritățile de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea