Rămâi conectat

Actualitate

Raed Arafat, despre creșterea numărului de infectări în România: „Asta înseamnă că vom continua să avem probleme”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, susține că prelungirea stării de alertă se impune în România, iar faptul că în ultimele zile a crescut numărul de cazuri noi de infectare ne arată că vom avea probleme în continuare.

„Starea de alertă nu aduce ceva în plus față de ce este acum, dar poate să continue anumite măsuri compensatorii pe care noi le-am solicitat pentru a putea relaxa anumite restricții”, a spus Raed Arafat, duminică seară, la Antena 3.

„Din punct de vedere al situațiilor de urgență, noi avem trei stări: starea de normalitate, starea de alertă și starea de urgență.

Deasupra acestor trei stări mai există starea de asediu, în caz de război. Noi nu suntem în situația de normalitate, nu am ajuns acolo.

Încă nu știm care va fi evoluția”, a spus Arafat.

„Procentul contează foarte mult. Noi am observat în ultimele zile din nou o creștere a procentului, asta înseamnă că noi vom continua să avem probleme. Pentru aceste probleme trebuie să putem să găsim soluții imediate”, a precizat doctorul Raed Arafat.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS Ministerul Sănătății a anunțat pe data de 23 aprilie că vor fi introduse medicamente gratuite și compensate pentru mai multe categorii de pacienți. Prin intermediul unei hotărâri de la Guvernul României, de la data […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea