Rămâi conectat

Politică Administrație

Radiologul Dan Crainic rămâne director medical la Spitalul din Alba Iulia, promovând concursul pentru această funcție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicul radiolog Dan Crainic rămâne director medical la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia după ce a promovat concursul pentru această funcție, cu media 9,60, el fiind singurul candidat. 

În urma susținerii probelor de evaluare a examenului organizat in perioada 10 – 15 noiembrie pentru ocuparea funcției specifice comitetului director și anume funcția de director medical la Spitalul Judetean de Urgență Alba Iulia, comisia de examen consemnează că Dan Crainic a obținut nota 9,6 la proba scrisă, 9,59 la susținerea proiectului de specialitate, 9,61 la interviul de selecție, media fiind 9,6. Astfel, acesta a fost admis.

Dan Crainic ocupă funcția de director medical din 1 aprilie 2013.

Potrivit declarației de avere, Dan Crainic a câștigat în 2015 de la Spitalul din Alba Iulia suma de 120.814 de lei, adică 10.067 de lei lunar, înregistrând venituri și de la cabinetul medical individual în cuantum de 29.239 de lei (pe tot anul).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea