Rămâi conectat

Curier Județean

Punct de vedere al Poștei Române referitor la percheziţiile efectuate în câteva oficii poştale din judeţul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urma percheziţiilor efectuate, în această dimineaţă, la câteva oficii poştale din judeţul Alba, Compania Naţională Poşta Română face următoarele precizări:

La această oră, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice IPJ Alba încă desfăşoară cercetări la oficiul poştal Sebeş. În paralel, Corpul de Control al Directorului General al companiei a demarat investigaţii pentru a stabili dacă suspiciunile îndreptate împotriva angajaţilor Poştei Române se confirmă sau nu.

În acest moment, nu avem nicio informaţie cu privire la existenţa deschiderii vreunui dosar de cercetare penală.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ VIDEO/ PERCHEZIȚII la Oficiul Poștal din Sebeș și la 21 de poștași bănuiți de abuz în serviciu și fals intelectual

Precizăm că, la sfarşitul lunii mai, toţi angajaţii din structurile Poştei Române implicaţi în activităţile de prezentare, prelucrare, disitribuire şi verificare au primit adresa nr. 108/6068/31.05.2019, prin care au fost reinstruiţi cu privire la termenele de îndeplinire a actelor de procedură. Fiecare angajat este direct răspunzător pentru modul în care îşi desfăşoară activitatea şi în care îşi îndeplineşte atribuţiile în conformitate cu fişa postului. Dacă suspiciunile vor fi confirmate, se vor lua măsuri drastice împotriva angajaţilor care au dovedit neglijenţă în serviciu.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ VIDEO/ Poștașii din Sebeș bănuiți de abuz în serviciu și fals intelectual, aduși la audieri, la IPJ Alba

Menţionăm că în imaginile difuzate de mass-media apar saci cu trimiteri care nu reprezintă solduri nedistribuite către instanţe, aşa cum se lasă de înțeles, ci documente de arhivă care urmează a fi casate în termenul legal.

Conducerea Poştei Române susţine toate demersurile organelor de cercetare şi va pune la dispoziţie toate documentele solicitate de autorităţile abilitate ale statului.

Compartiment Comunicare Poşta Română


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea