Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală | VOTEAZĂ Corneliu MUREȘAN și #noulPSD – ECHIPA NOII GENERAȚII! Sunt SINGURII adversari reali pentru Ion Dumitrel și PNL!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Publicitate electorală | VOTEAZĂ Corneliu MUREȘAN și #noulPSD – ECHIPA NOII GENERAȚII! Sunt SINGURII adversari reali pentru Ion Dumitrel și PNL!

VOTEAZĂ Corneliu MUREȘAN și #noulPSD -ECHIPA NOII GENERAȚII! Sunt SINGURII adversari reali pentru Ion Dumitrel și PNL!

CURAJ! Bunici, părinți, tineri, indiferent ce generație reprezentați, e timpul să dați o șansă unei NOI GENERAȚII DE LIDERI la Consiliul Județean Alba. E timpul să arătăm împreună că VOTUL nostru, al tuturor oamenilor cu bună credință din acest județ, poate aduce schimbarea de generații.

TREBUIE să schimbăm conducerea actuală a Consiliului Județean Alba, iar SINGURA alternativă reală, care poate învinge, este #noulPSD. Doar Corneliu Mureșan și echipa sa sunt SINGURII adversari reali pentru Ion Dumitrel și PNL.

Suntem MÂNDRI DE OAMENII DIN ALBA, care vor face, duminică, schimbul de generații la conducerea Consiliului Județean Alba!

Corneliu MUREȘAN și echipa #nouluiPSD sunt oameni serioși, dinamici, bine pregătiți, cu viziune și cu bună credință!

VEZI SPOTUL DE CAMPANIE AL ECHIPEI PSD PENTRU CPONSILIUL JUDEȚEAN ALBA:

Alegerile de duminică nu sunt despre partide sau despre politicieni, ci sunt despre viitorul nostru și al generațiilor viitoare. Alegerile de duminică sunt momentul în care decidem dacă vrem să rămânem în inerția ultimilor 20 de ani sau vrem ca județul și comunitățile noastre să aibă o dezvoltare dinamică.
VOTUL înseamnă PUTEREA dumneavoastră de a vă lua soarta în mâini și a decide cum vreți să trăiți și, mai ales, cum vreți să vă creșteți copiii.

Liderii PNL vă spun că ei ar fi soluția în Alba, deși de 20 de ani conduc județul ca pe propria moșie, cu aroganță și lipsă de viziune. Au sărăcit comunitățile noastre, ne-au impus prețuri de lux la apa dată de Dumnezeu și au transformat prezentul în cenușiu, iar viitorul în negru. Ei cred că vor câștiga, ignorând faptul că VOTUL E ÎN MÂNA DUMNEAVOASTRĂ.

Aveți de ales între un PNL cu cei pe care îi știți de 20 de ani și au sărăcit județul și între #noulPSD cu oameni bine pregătiți, corecți, sinceri, dinamici și cu bună credință.

Când am intrat în această competiție, toți ne spuneau că nu avem nicio șansă să învingem gașca care a pus mâna pe județ. Acum, toți cei pe care îi întâlnim ne spun să luptăm pentru ei și împreună vom face schimbul de generații la conducerea Consiliului Județean Alba

NOI VOI LUPTA cu toată priceperea și buna credință pentru a vă oferi dumneavoastră dreptul de a vă decide singuri viitorul! Putem obține împreună o VICTORIE ISTORICĂ!

CURAJ! Facem ÎMPREUNĂ schimbul de generații la conducerea Consiliului Județean și ALBA VA FI PE MÂINI BUNE!

Cu bună credință,

Corneliu MUREȘAN și ECHIPA PSD pentru Consiliul Județean Alba
(ECHIPA NOII GENERAȚII)

Comandat de Partidul Social Democrat- Organizatia Județeană Alba / Executat de UNIREA PRES SRL – portal online: https://ziarulunirea.ro / CUI mandatar financiar coordonator: 21240002.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea