Ziarul Unirea

Publicitate electorală| De unde atâta disperare în tabăra lui Dumitrel!

Așa cum suntem obișnuiți în campaniile electorale, artileria grea a PD-L-ului, în frunte cu I. Dumitrel, de această dată flancat de F.Roman și alți foști camarazi ai lui Băsescu și E.Udrea au luat cu asalt orașele și comunele jud.Alba.

Cel mai recent asalt a fost asupra Comunei Cricău, aruncând cu grenade ofensive (a se înțelege șantaje și amenințări), cu grenade fumigene (a se înțelege minciuni și promisiuni electorale), dar și cu grenade defensive (blaturi și înțelegeri obscure).

ELIT

Poate nu toți o știți, dar se vorbește tot mai mult de cea mai mare HOȚIE pentru cricăuani. Omul băgat în față de primarul pedelist din Ighiu, C. Corodeanu pregătește cedarea celui mai important obiectiv turistic din comună (PIATRA CRAIVEI) către Primăria Ighiu! Datorită minciunilor și promisiunilor deșarte, PeNaLiștii pierd teren, ceea ce îi duce la disperare.

Una din redutele pierdute de camarila PNL-istă este comuna Cricău. Cel care se pare că va ieși învingător este economistul FLORIN TODERICIU și echipa sa de consilieri ALDE. Nu vă temeți, primarul comunei Cricău va fi unul de-al vost’! Cu un primar ca FLORIN TODERICIU obiectivele Comunei Cricău nu vor fi înstrăinate NICIODATĂ!

IOAN LAZĂR și echipa de consilieri județeni ALDE vom fi alături de viitorul primar al comunei Cricău, FLORIN TODERICIU și de toate proiectele lansate și asumate!
IOAN LAZĂR

Candidat ALDE la Președinția Consiliului Județean Alba

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – Organizația Județeană Alba, EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, Cod unic mandatar financiar 21200063

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419