Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală | Călin Matieș: Vrei să investim în viitor? Doar împreună!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vrei să investim în viitor? Doar împreună!

Și tu ești bunic sau părinte? Atunci trebuie să ne întrebăm sincer: De ce ne mai trimitem copiii la școală? De ca să mai facă un liceu, o facultate? De ce să își mai piardă nopțile învățând sau să mai treacă prin stresul examenelor?

De ce ne mințim copiii ca trebuie să învețe, dacă o dată la patru ani, când chiar contăm și noi, votăm în fruntea primăriei pe unul care și-a furat diploma de doctorat?! Ce rost mai are truda copiilor noștri dacă susținem prin votul nostru, al adulților, un sistem de plagiatori, care fură examene, lucrări, posturi?!

Când suntem onești? Când le spunem copiilor să învețe ca să ajungă ceva în viață sau când votăm plagiatorii/hoții în fruntea unei primării? Te rog ca tu să îți faci treaba cu onestitate și discernământ acolo, singur, cu ștampila în mână și imaginea copilului tău învățând! Sunt convins că vei alege CORECT!

De restul ne ocupăm noi! Educația este fundamentul dezvoltării noastre. Prin construirea a 4 NOI GRĂDINIȚE ȘI CREȘE în Alba Iulia, mă angajez să oferim cele mai bune condiții pentru cei mici și să asigurăm un start în viață pe măsura așteptărilor fiecărui părinte. Pentru un START CURAT în Alba Iulia!

Vrem un sistem de educație corect! Atunci cere-l și tu prin vot! Și de restul ne ocupăm ÎMPREUNĂ!

Material executat de UNIREA PRES SRL la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor , CMF 21240330 – portal online: https:\\ziarulunirea.ro / CUI mandatar financiar coordonator: 21240330.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea