Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală | Călin Matieș: Cu peste 100 de kilometri de străzi neasfaltate, e limpede că Alba Iulia nu este bine administrată nici la acest capitol. Soluția propusă de AUR va rezolva problema!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu peste 100 de kilometri de străzi neasfaltate, e limpede că Alba Iulia nu este bine administrată nici la acest capitol. Soluția propusă de AUR va rezolva problema!

Nu mai e un secret pentru nimeni că, în foarte multe cartiere, albaiulienii trăiesc înglodați în noroaie și circulă din groapă-n groapă. Asta, desi plătesc aceleași taxe cu cei care beneficiază de condiții mai bune. E corect? Normal că nu!

Ne lăudăm cu diplome și premii acordate orașului, cu noțiunea de smart-city, însă realitatea din teren contrazice orice alt argument livrat cetățenilor. Problema dezastrului care ține de infrastructură este una generalizată oriunde ne-am uita: din Oarda de Sus în Micești sau din Pâclișa în Bărăbanț ori Partoș.

Citește și: Publicitate electorală | Călin Matieș: AUR pentru AER!

Deși a trecut și cel de-al 12-lea ceas, lucrurile mai pot fi rezolvate. De aceea, propunerea AUR este bazată pe un concept de administrare și reabilitare INELARĂ a străzilor. Ce presupune asta? Înainte de toate, eficiență și tratament egal față de cetățeni.

Așadar, vom începe repararea străzilor dinspre exteriorul orașului către interior. De la străzile unde este dezastru, spre străzile care sunt acum într-o stare acceptabilă. Vom asfalta sau, măcar pietrui, pentru a scoate albaiulienii din aceste zone din praf și glod. Ne vom îngriji, de asemenea, de utilități, fiindcă Alba Iulia înseamnă TOT orașul, nu doar bucăți din el.

În paralel, pentru zonele aflate în interiorul municipiului, unde lucrurile sunt mai bune, trebuie lucrat intens la reparații curente, la toaletări periodice, la întreținerea serioasă a spațiilor verzi și la reparații permanente în parcurile de joacă pentru cei mici.

Sunt convins că nimic nu se face de pe azi pe mâine. Tot ce știu este că în 2024 Alba Iulia e în suferință și că foarte mulți albaiulieni sunt victime sigure ale mediocrității și dezinteresului din administrație.

În 9 iunie, vom merge la vot și vom alege, pe lângă multe altele, asfalt în locul noroaielor și tratament egal pentru cetățeni în locul inechității.

Material executat de UNIREA PRES SRL la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor , CMF 21240330 – portal online: https:\\ziarulunirea.ro / CUI mandatar financiar coordonator: 21240330.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea