Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Alin Stanciu: Parc industrial și consiliu consultativ pentru mediul de afaceri – proiecte din programul nostru pentru Primăria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sunt antreprenor și știu cât de greu le este celor care se află la început de drum și vor să își dezvolte o afacere, pe o piață concurențială, indiferent de domeniu. De aceea, consider că municipalitatea trebuie să vină în sprijinul celor care vor să investească și să le creeze condiții propice de începere și creștere a business-ului. La rândul lor, firmele vor ajuta comunitatea prin crearea de noi locuri de muncă.

Trăim într-un municipiu reședință de județ în care sunt mai mulți angajați la stat decât la privat și care a fost ocolit de companiile multinaționale. Acestea și-au deschis importante puncte de lucru în alte localități ale județului, contribuind semnificativ la creșterea bugetelor din unitățile administrativ-teritoriale respective, în timp ce albaiulienii sunt nevoiți să facă naveta. Observăm, astfel, cum lipsa unui parc industrial diminuează bugetul municipiului Alba Iulia și îi costă timp și bani pe albaiulienii care lucrează în localitățile vecine.

O prioritate din programul nostru pentru următorii patru ani este dezvoltarea unui parc industrial. În primul rând, voi identifica spațiul adecvat, atât ca dimensiune, cât și ca poziționare și, în al doilea rând, mă voi asigura că are toate utilitățile: apă, canalizare, electricitate și gaz. În caz contrar, rețelele de utilități vor fi extinse. De asemenea, foarte important este ca drumul până la acesta să fie asfaltat, astfel încât antreprenorii să aibă condiții cât mai bune de a investi.

Totodată, un alt proiect din programul meu pentru Primăria Alba Iulia este înființarea consiliului consultativ pentru mediul de afaceri, format din întreprinzători. Aceștia vor avea posibilitatea să propună consiliului local și primarului soluții pentru rezolvarea problemelor din mediul de afaceri local. Oamenii de afaceri vor fi consultați cu privire la elaborarea strategiei de politici publice din domeniul economiei, mediului de afaceri, impozitelor și taxelor locale.

O relație de colaborare strânsă între mediul local de afaceri și administrația publică locală este foarte importantă pentru creșterea prosperității unui oraș. Voi avea toată disponibilitatea și îi asigur de tot sprijinul nostru – al meu și al echipei de consilieri locali PSD –, în mod echidistant, pe toți cei care vor să dezvolte o afacere în Alba Iulia!

Alin Stanciu,
Candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria municipiului Alba Iulia
Pentru un oraș prosper!

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba
EXECUTAT de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro
CUI mandatar financiar județean 21200019

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Satul Dumitra, din comuna Sântimbru, va avea rețea de canalizare: A fost semnat contractul de finanțare

Bera Larisa

Publicat

în

Satul Dumitra, din comuna Sântimbru, va avea rețea de canalizare: A fost semnat contractul de finanțare Astăzi, 22 iulie 2024, a fost semnat contractul de finanțare al proiectului care prevede construirea rețelei de canalizare în satul Dumitra din comuna Sântimbru, a anunțat Ioan Iancu Popa, primarul comunei Sântimbru. Citește și: FOTO | Două stații de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea