Rămâi conectat

Actualitate

PSD se pregătește să scoată oameni în stradă. Miting pentru susținerea guvernului Grindeanu, săptămâna viitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul săptămânii viitoare, PSD ar urma să organizeze un miting de susținere a guvernului Grindeanu. Anunțul a fost făcut de deputatul PSD Liviu Pleşoianu, iar manifestaţia ar urma să aibă loc în cursul săptămânii viitoare.

”Nu este vorba despre o contra-manifestaţie. Respectăm dreptul oamenilor de a manifesta, însă avem şi noi dreptul, noi cei care nu suntem românii lui Iohannis, poporul acesta are şi el dreptul să îşi facă vocea auzită. Referitor la ameninţările domnului Iohannis, anunţ că facem totul ca la carte. Vom avea autorizaţii, va fi totul în regulă. Noi vrem să vorbim, să auzim, pentru că avem multe de strigat. Decizia a fost luată în cursul dimineţii. Va veni o comunicare oficială”, a spus deputatul Pleșoianu, potrivit Mediafax, la Antena3.

Potrivit social-democratului, votanţii PSD se simt umiliţi.

„Noi vom face în aşa fel încât vocea lor să fie auzită, se simt umiliţi, simt că votul lor nu mai contează, s-a întâmplat la referendum, s-a întâmplat la căderea guvernului Ponta, nu se mai poate aşa. Atenţie, nu scoatem oameni împotriva altor oameni!”, a subliniat parlamentarul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea