Rămâi conectat

Actualitate

PSD: ”Campanie de dezinformare în Mihalţ: singurul vinovat pentru devalizare este primarul PDL Breaz Flavius”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Săptămâna trecută a fost prilejul unui nou scandal pentru Mihalţ declanşat de actualul primar PDL Flavius Breaz. Impins de voinţa de a distruge orice opoziţie în comuna a apelat la vechiile trucuri politice de popularizare mediatică a unor fapte false despre membrii PSD din Mihalţ.

Acest lucru demonstrează încă o dată faptul că acest om nu înţelege că un primar trebuie să stea şi pe la primărie şi să muncească în folosul comunităţii în loc să semene doar ură şi scandal.

Pentru a fi clari în afirmaţii reluăm cazul dl Ioan Toma Cârnat. Asociaţia din care face parte acesta a fost pusă sub acuzare printr-un dosar deschis la iniţiativa actualului primar care a procedat astfel doar după ce a părăsit PSD pentru PDL. Acuzele se bazează pe faptul că asociaţia a curăţat păşunea comunală după aproape 6 ani fără să aibă aprobarea primarului deşi spre exemplu păşunea din satul Ciştei ajunge direct în curtea primarului.

Articolul mai menţionează o serie de sume de bani cheltuiţi pentru această activitate uitând să menţioneze faptul că toate sumele alocate există în prezent în contul asociaţiei care a realizat operaţiunea de curăţare şi pot fi returnaţi în integralitate.

Dincolo de faptele reale ale acestui caz, este important de precizat faptul că actualul primar PDL Flavius Breaz a ştiut şi participat la toate operaţiunile legale desfăşurate în acest sens. Prin urmare în calitate de iniţiator acesta este adevăratul vinovat pentru devalizare. Din păcate pentru mihălţeni, abuzurile PDL-ului continuă în fiecare zi iar pe măsură ce trece timpul acaparează abuziv orice activitate economică din comună. Timpul va arăta faptul că aceste tipuri de acţiuni dăunează imaginii comunei şi afectează iremediabil dezvoltarea sa şi interesul cetăţenilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea