Rămâi conectat

Politică Administrație

PSD ALba: Negruţ vrea să iasă dintr-un anonimat dureros, dar trebuie să lase demagogia deoparte!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD AlbaNu demult vorbeam despre soarta jalnică în care a ajuns PMP şi iată că a venit şi reacţia întârziată a deputatului Clement Negruţ, devenit nostalgic după ce colega lui de băncuţă din Camera Deputaţilor, Elena Udrea, se află după gratii. Tot după gratii a ajuns şi cel care i-a luat locul la şefia PMP, Eugen Tomac, care este urmărit penal.
Poate Negruţ se simte singur şi crede că românii au uitat de tăierile de salarii şi pensii decise de Guvernul Băsescu-Boc-Udrea, care nu au dus nicidecum la redresarea economiei, ci la îmbogăţirea celor de la putere – PDL şi la sărăcirea celor care îşi câştigă cu trudă veniturile lună de lună?

După ce în 2012 au primit voturile românilor, iată că s-a ales praful de toate promisiunile electorale ale PMP! Şi ce nu a făcut Udrea pentru a mai câştiga câteva voturi! A dat cu mopul, a făcut sarmale şi chiar a sărit cu paraşuta, dar tot n-a ajuns preşedintele ţării! Acum e suspectată că a furat bani de la bugetul ţării. Udrea e acuzată de trafic de influenţă, luare de mită şi spălare de bani. În dosarul gala Bute, prejudiciul este estimat la peste 2 milioane de euro. După ce a fost reţinută Elena Udrea, Eugen Tomac a „sărit” să-i ia locul şi s-a trezit… urmărit penal, fiind acuzat de abuz în serviciu şi uz de fals.

Şi, ce să vedeţi, rămas fără sprijin, deputatul Negruţ devine lupul moralist! Asta după ce ne spune că ar fi bine să privim în propria ogradă. Pe bună dreptate ne întrebăm: oare el aşa o fi procedat, că realitatea dovedeşte altceva? Vine să ne dea lecţii când din ograda PMP dispar membri, unul câte unul! Şi, simţindu-se deja un lider…, le mai spune oamenilor că PMP vrea să vină la guvernare şi îi amăgeşte cu primisiuni deşarte. Oare care să fie calităţile care îi recomandă pentru guvernare pe cei de la PMP? Cele demonstrate de cei doi lideri ai partidului amintiţi mai sus? Le mai vorbeşte oamenilor despre încredere, după ce au curs promisiunile sale, fie de la PDL, fie de la PMP, şi atât… Aşa că poate ar fi bine dacă, rămas izolat pe scena politică, deputatul Negruţ şi-ar da seama că în loc să fie lupul moralist, mai bine ar vedea bârna din ochiul său, nu paiul din ochiul altuia. Înţelegem că Negruţ îşi doreşte să iasă dintr-un anonimat dureros, că se zbate pentru propria lui personalitate, dar poate ar trebui să lase demagogia deoparte. S-au schimbat vremurile, şi odată cu ele oamenii cărora le cere încrederea!

PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea