Rămâi conectat

Politică Administrație

PSD Alba continuă lupta în instanţă pentru aducerea lui Avram Iancu înapoi pe stema judeţului Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Schimbarea stemei judeţului, un proiect de hotărâre al Consiliului Județean Alba, criticat de preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu și consilierii județeni social-democrați a fost redeschis astăzi în cadrul unei conferinţe de presă a PSD Alba de Ioan Dîrzu.

Prin urmare lupta pentru simbolurile şi tradiţia judeţului Alba este continuată de PSD Alba prin iniţierea unei acţiuni în contencios administrativ destinată blocării hotărârii prin care a fost schimbată abuziv stema şi simbolurile judeţului Alba.

„Aşa cum am declarat în nenumărate rânduri PSD Alba nu va renunţa la demersul său de lupta împotriva distrugerii abuzive a simbolurilor şi istoriei judeţului Alba. Nimeni nu îşi poate permite să şteargă cu buretele printr-o decizie de câteva rânduri tradiţia şi memoria unui întreg judeţ. Spuneam în urmă cu 5 ani că nu este normal să fim conduşi de cineva care nu este legat sufleteşte judeţul nostru, din păcate se pare că am avut dreptate pentru că el nu poate să înţeleagă de ce este atât de importantă pentru noi memoria lui Avram Iancu. Demersurile PSD Alba continuă în instanţă pentru că nu vom renunţa în faţa presiunilor şi jocurilor de culise” a declarat preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Deputatul Ioan Dîrzu a adăugat că toţi primarii PSD din judeţ contestă decizia de schimbare a stemei judeţului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea