Rămâi conectat

Actualitate

Proteste în capitală – Sute de oameni cer demisia Guvernului Mihai Tudose şi alegeri anticipate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proteste în capitală. Până la această oră s-au strâns câteva sute de oameni în faţa Guvernului. Aceştia cer demisia Guvernului Mihai Tudose şi alegeri anticipate. Manifestanţii nu sunt de acord cu noul guvern instalat la Palatul Victoria, dar nici cu unele decizii ale Curţii Constituţionale.

Printre acestea: desfiinţarea noţiunii de conflict de interese pentru funcţionarii publici, desfiinţarea infracţiunii de tentativă la abuz în serviciu, precum şi cenzurarea opiniilor concurente ale judecătorilor CCR.

Sutele de protestatari au forțat cordonul de jandarmi și au plecat în marș în direcția Pieții Romane, spre Universitate. Punctul final al acestui marş este Palatul Parlamentului şi Curtea Constituţională.

Alte proteste sunt anunţate în Arad şi Cluj-Napoca. Protestul intitulat pe Facebok,”Împreună salvăm ţara de corupţi”, a fost creat de comunităţile „Corupţia Ucide” şi „600 000 pentru Rezistenţă.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

19 iunie 2024 | COD PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime între 33 și 37 de grade

Bera Larisa

Publicat

în

19 iunie 2024 | COD PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime între 33 și 37 de grade Meteorologii ANM au emis marți, 18 iunie 2024, o atenționare cod portocaliu de caniculă și disconfort termic ridicat, valabilă pentru ziua de miercuri, 19 iunie, în Alba și alte zone din țară. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea