Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE Proprietarul pensiunii Terra din Alba Iulia, reţinut de procurorii DIICOT. Este acuzat că plasa fete minore pentru prostituţie. Printre clienţi – oameni de afaceri, persoane publice şi străini

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Un bărbat, proprietarul pensiunii Terra din Alba Iulia, situată în apropierea bazinului olimpic, a fost reţinut marţi de procurorii DIICOT Alba pentru 24 de ore sub acuzaţiile de trafic de minori şi proxenetism. Tiberiu Polgar (50 de ani) zis „Unguru” a fost prezentat în cursul zilei de marţi judecătorilor de la Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Surse din cadrul DIICOT Alba spun că este vorba despre o grupare formată din mai multe persoane urmărite pentru că plasau fete minore şi majore unor clienţi, obţinând câştiguri de pe urma acestei activităţi. Deocamdată a fost reţinut un singur bărbat, în persoana proprietarului de pensiune, iar pentru un alt bărbat s-a dispus interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu. „Au fost urmărite mai multe persoane pentru plasare de persoane minore şi majore în vederea practicării prostituţiei în municipiul Alba Iulia. Una dintre locaţiile unde erau plasate era chiar pensiunea deţinută de bărbatul reţinut, pensiune aflată Alba Iulia”, au precizat surse din cadrul DIICOT Alba.

Este vorba despre 5 victime din Alba Iulia, Cugir şi satele din jurul municipiului. Trei dintre ele sunt minore, cu vârste cuprinse între 15-18 ani. Din 2010 şi până acum fetele au fost plasate mai multor bărbaţi, mulţi dintre ei deveniţi clienţi fideli. Potrivit procurorilor printre beneficiari se regăsesc inclusiv oameni de afaceri şi persoane publice din Alba Iulia, dar şi cetăţeni străini. Tarifele practicate pentru prostituţie mergeau până la 200 de euro.

De altfel marţi, în momentul în care au descins la pensiunea Terra, procurorii şi poliţiştii ar fi surpsins un cetăţean belgian care se afla într-o cameră cu o minoră în vârstă de 15 ani.

UPDATE: Tribunalul Alba a admis azi propunerea procurorilor DIICOT şi a dispus arestarea lui Tiberiu Polgar zis „Unguru” pentru 29 de zile.

Sursa foto Facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea