Proiect: Modul de Chat pe pagina de internet a Primăriei Alba Iulia, pentru îmbunătăţirea comunicării dintre cetăţeni şi municipalitate

Primăria Alba Iulia va încheia un protocol de cooperare cu compania SC WhiteCity Code SRL în cadrul proiectului pilot „Alba Iulia Smart City 2018”, potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi supus spre aprobarea consilierilor locali în ședința din 27 mai.

”Protocolul propune implementarea unei soluţii de tip „chat support” pentru îmbunătăţirea comunicării dintre cetăţeni şi municipalitate pe site-ul web al instituţiei (www.apulum.ro), folosind produsul ChatPiper, updatat pe întreaga perioadă de implementare a colaborării; implementarea unei funcţionalităţi în aplicaţia mobilă WhiteRCPT, de stabilire a costurilor pentru vizitarea Municipiului Alba Iulia de către turişti, în vederea promovării oraşului la nivel naţional cu ocazia Centenarului Marii Uniri; oferirea de consultanţă de specialitate şi suport pentru Municipalitate în domenii precum: dezvoltare software durabilă, politici de dezvoltare software, dezvoltare software pe domeniile transport, mobile, web, IOT, programare concurentă si scaiabilitate, machine learning şi Big Data, sprijin în colaborarea cu alţi dezvoltatori software locali sau la nivel naţional interesaţi de proiectul Alba Iulia Smart City 2018”, se arată în raportul de specialitate ce însoțește proiectul de hotărâre.

ELIT

Soluţiile tehnologice vor fi predate municipalităţii până în data de 1 iulie 2017 urmând a fi folosite în vederea promovării potenţialului cultural, istoric şi turistic al oraşului Alba Iulia la nivel naţional şi internaţional, respectiv îmbunătăţirea serviciilor de comunicare cu cetăţenii.

Perioada de valabilitate a protocolului propus a fi încheiat între Municipiul Alba Iulia şi compania SC WhiteCity Code SRL începe cu prima zi a semnării acestuia de către părţi şi se va finaliza pe data de 31.03.2019.

Finanțarea pentru soluțiile propuse se va face în întregime de către compania SC WhiteCity Code SRL pe perioada valabilităţii protocolului de cooperare, valoarea totală a investiţiei fiind de 29.600 euro, fără TVA.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

FF 22 mai 2017 at 9:35

Ce-i cudat este faptul ca toate aceste contracte pentru software sunt atribuite unor firme de apartament pedeliste insegistrate in 2017 ! Cam dubios nu ? … sau in lipsa altor contracte asta este noua gaselnita a „masinii de spalat bani” pedeliste de la Alba Iulia ?

pretenucondor 22 mai 2017 at 14:55

si cine se dezbraca de la primarie ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...